måndag 20 oktober 2014

Ny favorit i köket

Idag kom Elisabeth på kaffe till vårt, då var det ett ypperligt tillfälle för mig att inviga mitt nya kakfat! Jag älskar ju alla sorters fina grejer till hemmet, allt från lampor till sängöverkast till.. ja kakfat. Just ett sånthär kakfat har jag så länge velat ha, men aldrig riktit kommit mig för att köpa! Men nu har jag äntligen ett. Känns så roligt då det är två våningar, blir så fint. Hade också velat ha en såndär muffinsställning nivet, som är olika höjder där man kan lägga sina fina muffinasar, så det är nästa inköp när det kommer till kak-tillbehör! Jag fråga av Elisabeth... 

Vad tycker du om min nya kakställning???
E: Din vadå? 

Jag: Min kakställning! *pekar*

E: Jaaa, ehm nå ja, alltså den är ju nog ..fin! Jag är int så insatt i .. kakställningar så hehe, ja. Men den är nog fin! Är du jätte intresserad av kakställningar eller?

Jag: Alltså, eh ja..? Nog är de ju nice att kuna servera från nå riktit fint fat.. eller?

E: Hehe, ja säkert e de de.. Jag äger int ett ända kakfat. 

Jag: INTE ETT ÄNDA?!


Hehe. Ja alla kan ju inte ha samma intresse av kakfat.. Vad är det nudå för kakfat som de blev så mycket asia om? Joooo nämligen mitt nya från Malins webshop!!


Kakfatet är från Malins webshop foodieliving.fi. Malin är en driven österbottnisk tjej som både driver café, webshop och har gett ut en bok! Till utbildningen är hon kock och restenom. Titta in på Malins blogg här, och hennes fina webshop där hon säljer produkter till ditt skafferi och kök, här!  

Älskar tjejer som vågar följa sina drömmar! Jag har också en skål i bambu från hennes webshop som jag ska visa upp nån dag.. Älskar den! Här hittar du direktlänk till kakfatet LÄNK och här till bambuskålen LÄNK.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

15 kommentarer:

 1. Tyckt ja kännd igen den, den e Blossom's :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp, de e ett Blossom klistermärke på undersidan :)

   Radera
 2. du skrev ju att du sku börj me nån hälsosam livsstil efter bf, hur tycker du de går med de? e de ok tycker du att äta bulla och kokosbollar på en vanlig måndag? (anar du åt eftersom de e på ditt fat framför dig... ) int mena som nå illa utan undrar bara va du anser som hälsosamt....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur tycker du det verkar gå? Jag äter bara bulla, godis, chips och drick redbull hela dagarn.. Jag tränar int, ligger bara på soffan och sväller.. Orkar int ens hämt posten från dörren, och om jag nu mot förmodan nångång hämtar den så tar jag två glassar och en påse kex ur köket på vägen tillbaka till soffan...

   Radera
  2. Recept på bullarna? :) hur får du dem så fina? Ser såå "köpis" ut!

   Radera
  3. Hahah carro :DD Bra svar!! Klart man får äta bulla fast de är måndag! Mer bullar åt folket!

   Radera
 3. Alltsåå vet int om min telifon har fnatt elr varför försvinner mina kommentarer? ! Nåjoo måst no skriv ijenn alltså du e så jävla bäst!! Skratta så mky så ja trodd ja sku fall från sängen när ja läste din kommentar ti anonym ;) he va dagens, fy va folk ork bry se!!

  SvaraRadera
 4. Hahah oj den där anonyma kommentaren "int mena som nå illa utan undrar bara va du anser som hälsosamt...." Jepp, sure, inget illa menat alls nej.. Utan i all välmening bara, helt sådär annars bara liksom.. Int kan man väl mena nå illa med att skriva så?!!? Oh dear lord.. Ditt svar var iallafall sjukt underhållande :D

  SvaraRadera
 5. Nu formulerade sig anonym faktist väldigt klumpigt i sin fråga men man vinner ju ändå inget på att svara ''elakt''. Varför inte slå emot ironiska kommentarer eller kritik med vänliga ord istället för att få andra läsare som inte känner en att bilda fel upfattning om en. För övrigt var det ju en ganska vettig fråga också som kanske inte var menat så ironiskt som det lät?! (Och om det var elakt menat var det just den responsen du gav anonym ville få ut av kommentaren, Alltså ett bevis att man fått nån annan att ta illa upp.) Lycka till! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nåå jag svarar ALLTID snällt på .. klumpiga kommentarer, men hadd int lust att göra det nu, för just dendär ip adressen har en gång förr (när jag hade lagt upp nå bakelse, paj tror jag de var?) frågat precis samma sak.. Såå att, neh, ser int att det sku ha vari nå seriöst me den frågan alls :)

   Radera
  2. Janå då e de ju en helt annan sak :) Tråkigt att de finns såna läsare!

   Radera
  3. Dehär va no å onödig kommentar! vaför ska man måst hålla minen å va trevlig åt de som bara trycker ner en. och ja tkr no int de va så vetti fråga. sku ni läsa lite mer i bloggen så sku ni ha läst att Carro ha träna crossfit många timmar denhär veckan så ni behöver int vara orolig för att hon äter en bulle ti kaffe på en vanlig MÅNDAG. Tydligen sku de va bättre att äta de en annan veckodag LOL. Å sku nu Carro bant å int äta nå bulla så no sku man ju bjud på nått ti sina kaffegäster iallafall.. herreguud.

   Radera
  4. Håller helt med madeleine! Vaför sku carro måst va trevlig åt nån som uppenbarligen e otrevli mot henne?

   Radera
 6. Bara av egen erfarenhet vet jag att dom som tydligen vill tryck ner andra tröttnar på att kommentera om man svarar vänligt tillbaks. (Vilket carro svara att hon redan försökt) Så ja kommentera de nog det enbart i hjälpande syfte! :)

  SvaraRadera