tisdag 18 november 2014

A walk down memorylane

Alltså neeee ja dör! Hur liten har hon varit?! Se på dendär lilla klimpen :') Och ännu fast hon bara är 5 månade så tycker jag ju att hon nu är så stor och förståndig. Då jag ser andra bebisar som är 4-5 månader tycker jag ju att "jojo dom är nog små gossibebisar" men min Lo hon är ju nog ett litet barn hon! Tänk va konstigt. Jag ser henne liksom inte ens som en baby?! Stackars liten! Haha..

Men näää! Siiiii! Va liten och gossigmossig!! Jag måst filma henne mer. Om 5 månader kommer jag ju se tillbaka på de bilder jag har tagit nu och tänka "ååååh va liten hon var" fast jag nu tycker hon är helt stor! Nää men si nu, på dihär bilderna var hon typ 1 vecka :') Helt skeptisk ;')Ok seriöst en av mina favoritbilder på henne, matkoma:

Så nygräddad och färsk :')


Alltså egentligen sku int dehär inlägget handla om gamla bilder på Lo.... Men nu blev det så!! Aija, minns inte ens va de sku handla om. Men bilder på henne kan man ju inte få nog av. 

Alltså, vafan gör jag upp ännu? Lo somna halv 7 ikväll, sååå om jag känner henne rätt så kommer hon vakna halv 8 och vara redo att ta världen med storm. Och Robert ska ijobb imorgon igen så där sprack min dröm om sovmorgon....... Ska krypa ner med min inte-så-lilla-bebis-nåmer nu! Se så stor hon har blivit.. Tog dessa bilder på henne idag då hon lekte så snällt själv.... 
Ojoj hon bara växer och blir så stor! På dendär ena bilden ser hon ju
dock ut som en liten bebis, längst till höger andren nerifrån :')
*tårarna rullar ner för bullakindren min*

Neeee har mens denhär veckan så jag är så känslig och gråter av ALLT!
Haha för nån dag sen måsta Robert tröst mig då jag låg och pyla om nå problem
 som jag vet finns i en familj, som jag inte ens känner! LOL. Gonatt!!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

1 kommentar:

  1. Vart efter man läser vad du har på g så är man förvånad att du har någon tid alls!

    SvaraRadera