söndag 7 december 2014

Förlovningsfotografering, svårt val..







Idag stod förlovningsfotograferingen på agendan. Vi har ju redan varit förlovade i en månad, men men, bättre sent än aldrig. Blir roligt att se på dessa bilder i framtiden! Nu är bara frågan vilken vi ska framkalla och rama in..? Hmm... Alla bilder är fotade av min duktiga lillasyster Cindy. 

14 kommentarer:

  1. Sååå ljuvliga förlovningsbilder! :) Den första måste ni ju helt klart rama in. I en guldram kanske, så blir det ram i ram. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa jag ttänkte faktiskt att det skulle ju bli superfint att rama in bilden, med just samma bild som på bilden :D

      Radera
  2. Och med Mias vilda spekulations kommentar i Annikas blogg i bakhuvudet så kan jag ju knte annat än tycka ni ser helt ljuvligt nykära ut (tvärtemot prisma-historien då:) ni liknar ju varann otroligt mycket, äktenskapstycke som gambetanttona sko säg! All lycka till er! /Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha eller hur! :D Jaa det var en patetisk kommentar. TACK för samtycket! Ps. Liknar varandra? Neee de sku jag väl inte påstå?! :D

      Radera
  3. Jättefina bilder! :) å faktist, hehe, ni liknar lite varandra :D

    SvaraRadera
  4. Så fina bilder!! Speciellt den första å femte gillar jag <3 De va nog nå annat när jag och Daniel förlova oss, då la vi bara kameran på vår lilla toyota corollas motorhuv å la på självutlösaren ;) Jepp, så gjord man 2008 :'D hehehe. Ångrar de grovt nu i efterhand. Vi sku ha kunna ha en Cindy vi å.

    SvaraRadera
  5. Hahhaha tillåt mig att dö en gnutta. Ni kan ju ta nya, typ vi nå jubileum! Cindy ställer no säkert upp, jag kan no lån ut henne ;)

    SvaraRadera
  6. Ni är ju så otroligt fina på alla bilder! Verkligen så fin stämning i alla bilderna <3 Och jag kan inte annat än hålla med Janina, våra förlovningsbilder från år 2010 är inte heller något att rama in direkt. Anton knöt ett rött paketband runt mitt finger eftersom vi inte hade någon ring då ännu. Lite mysigt nog, men inget som blev speciellt vackert på bild ;) Nej vi skulle också behöva en Cindy ;) kanske vi får passa på att boka henne nu till vårt 5 års jubileum.. (okej känner mig gammal då jag inser att vi snart varit förlovade i 5 år!)

    SvaraRadera
  7. ååh vilka fina bilder på er!! :D

    SvaraRadera
  8. Så fina! Jag gillar den näst sista bilden lite extra mycket :)

    SvaraRadera
  9. Dendär näst sista bilden e jättefin på er :) (alla bilder e jättefina men den e lite extra fin:))

    SvaraRadera
  10. Fina bilder! Näst sista tyckte jag också var allra bäst :)

    SvaraRadera
  11. Åååh sjukt fina bilder på er!! *hjärtögon*

    SvaraRadera