torsdag 9 oktober 2014

4 månaders kontroll

Idag var det ju rdgs besök på agendan. Det blev lite brått (varför missbedömer jag alltid tiden?!) så jag fick springa dit. Första gången jag sprang nån längre strecka med vagnen, men det gick helt bra ändå. Lo sov skönt fast det kanske var lite skakigt. Väl framme vaknade hon till och var lite nyvaken när besöket började, men hon var ju glad som hon alltid är när hon just vaknat, och log sig igenom besöket. Hon är så duktig, ler och skrattar och utför sina "uppgifter" som skulle kollas. 

På en månad, sen senaste besöket har hon vuxit 2,6 cm och gått upp 750 gram. Väldigt bra!

10 kommentarer:

 1. fick hon nå vaccin?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man brukar inte få vaccin vid 4 månader. Och Carro har nog skrivit att hon inte kommer skriva något om hur de gör med vacciner åt Lo.

   Radera
  2. ??? Vaför int dde?

   Radera
  3. Varför man int ger vaccin vid 4 mån elr varför jag int skriver om vaccin? Well, de är helt enkelt int nå vid 4 månader, däremot vid 3 och 5. Jag skriver inte om det eftersom folk blir som hyenor då det börjar snackas om vaccin

   Radera
 2. Lika "lätt" som min men min knubbiga fröken är 4 cm kortare ;)

  SvaraRadera
 3. Ojj va hon e stor! När jag var på 8 månaders kontroll med dottern hade hon ungefär samma vikt men var 2 cm längre.. Ele så är dottern väldigt liten..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom e så olika alla dessa små! :) Men joo hon e nog stor och ståtlig min "lilla" Lo :)

   Radera
 4. Hehhe, min dotter vägde 7900gram på sin 1-års kontroll :D men hon är ju ganska liten och nätt, och har alltid varit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojdå! Va roligt, så olika de kan va :)

   Radera