fredag 10 oktober 2014

Blogg-kärlek!

Vet ni vad jag gillar? Då jag ser att nån blogg länkat mig, då går jag in på bloggen och ser att den har skivit en fin trudilutt om att hen gillar min blogg, eller så har den mig i sin "blogg lista" Det gör verkligen min dag. Här kommer några av de som har omtalat mig på sin blogg, eller har mig i sin blogglista just nu <3


Mimmi hade skrivit så fint om mig och min blogg i hennes inlägg
"Finlandssvenska bloggare" :) TACK så jättemycket för dina fina ord Mimmi!

Jennifer har mig i sin blogglista!
Där ligger jag och chillar bland 7 andra fina bloggare! *hedrad*

Pammen har haft mig i sin blogglista hur länge som helst!
Såg just på min statistik att 9381 unika besökare har klickat sig in till min blogg från hennes!
TACK för det pammen! ;)

Typ världens snyggaste och mest DICIPLINERADE kvinna! SABINA! 
Omg that ass! Tack för att jag får vara i din blogglista!

En annan bloggare som omnämner mig i bloggen är Malin
Tvåbarnsmamman som bor i Pargas. Vi gick i samma lågstadie en
tid innan hon flydde staden! Taaack Malin till dig också!

Ziio är en duktig länkare! Hon har nujust tagit upp ett av mina inlägg i sin blogg
(och gjorde det också med ett annat inlägg för inte så längesen om jag inte minns helt fel!)
Kul när ens inlägg skapar ideér/reaktioner tycker jag!

Dessa var de bloggar som jag nujust vet att jag har äran att husera i, vet inte kanske är det flera men dessa är nu de jag har sett! Har länge tänkt på att jag borde sammanställa en sånhär länklista jag också i bloggen, men alltså den sku ju bli så lååång! Men inget fel med det egentligen! Men vilka bloggar har man månne i en sån lista, de bloggar man läser? Sina favvobloggar? Jaa, kanske det sistnämnda, annars sku ju listan bli så lång! Vem tycker ni jag ska lägga i min lista om jag sku ta tyyme ur röven och laga en?

Jag försöker att ofta länka till andra bloggare i min blogg, just eftersom jag tycker det är roligt då bloggare tipsar om andra bloggar, tar upp nått inlägg som nån annan skrivit om eller ja, bara har en åsikt om nån annan bloggare. Länka mera säger jag! :)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

10 kommentarer:

 1. Hihi, man måste ju säga tack för inspiration och tankar faktiskt :D och det uppskattas att man får länkar tillbaka ^^ Trevlig helg <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att kunna inspirera! Ha en fin helg du med Ida! Kram! :)

   Radera
 2. Måst säg att ja beundrar din inspiration ti att blogga, vet int hu du kommer på så myki att skriv om! Tror många får fina inläggsidéer av dej :) tack för en super blogg! Å tack fö länken!

  SvaraRadera
 3. Du e nog helt klart en av mina favoritbloggar, kikar nog in här varje dag. Till och med mamma å mommo läser din blogg och tycker den är så bra. tre generationer :D hehe. Så din blogg passar nog åt alla :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Neee påsant!!! *Hej pammens mamma o mommo* :)))) *Gene*

   Radera
 4. Mera länkkärlek till folket!! :D ♥
  P.S. Du äger.

  SvaraRadera
 5. Tack för länken fina du <3 ett rent nöje att tipsa om din blogg, den passar nog precis alla ( ja alla med humor i alla fall) ;)

  SvaraRadera
 6. TACK TACK TACK för länken, blev så himla glad då jag läste detta inlägg häromdagen! :D Och Tack för att du har en så intressant blogg, självklart man vill ha din blogg i sin blogglista! :) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att du blev glad! Och kul att du tycker min blogg är intressant fast vi inte har så mycket gemensamt! ;) men det är väl tjusningen med det! :) Kram!

   Radera