måndag 27 oktober 2014

Perfekt avslut på helgen


Igår före vi drog iväg på babysim så bakade jag ihop en pizzadeg. Lo somnade efter 4 minuter i bilen på hemfärden, så när vi kom hem bäddade vi bara ner henne i sängen, och jag började kavla ut degen. Halva åt mig och halva åt Robert. Robert var ju som ett barn "är dedär min? Kan jag få böri laga min så jag får lägg den i ugnen? Va lägger du på din?" Hehe. Såå, pizzorna åkte in i ugnen och när vi tog ut dom spred sig en så god pizza doft i hemmet. Härligt, perfekt avslut på helgen!


Pizzadegen blev helt perfekt så jag delar gärna med mig av receptet!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

7 kommentarer:

 1. Tjenixen!
  Har Lo dykt ännu på babysim? :) vi började igår på babysim här i Vörå med vår kille, och det var ju så himla roligt! Längtar redan till nästa gång.
  Ett annat tips på pizzaded är att det finns enkom pizzamjöl, som man bara får sätta till typ torrjäst och vatten. Superenkelt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Deg sku de ju förstås vara, inte ded. :)

   Radera
  2. Tack för tipset! Det ska vi absolut pröva! Joo Lo fick dyka igår faktiskt! Ok int nu som att hon dök typ en meter utan stöd, utan vi höll i henne och drog henne under vattenytan mot oss :) Det gick jättebra! Vi har ju dock övat mycket med kannan innan vi fick börja dyka med henne :) Ha så kul på babysim, de e jättemysigt! Första gången kan de va lite stressande dedär med att byta om smidigt och så, men ni hittar nog snabbt ett sätt som funkar för er sen! :)

   Radera
 2. Ser jätte gott ut :) Jag undrar om du kan skriva nått inlägg om tankar kring kroppen efter graviditeten. Jag fick själv barn i maj i år och jag tycker INTE om min kropp. Försöker hinna träna 3-4 gånger i veckan och äter relativt nyttigt...åtminstone in i veckorna. Hur tänker du kring kroppen, träning efter graviditeten, träna när man har ett barn, tankar kring mat efter graviditeten osv. Jag får en känsla av att du är bekväm i din kropp..hur gör du för att vara det?

  SvaraRadera
 3. Mums, hemlagad pizza är så gott! :) När ork och energi finns brukar jag förutom degen också göra egen tomatsås till, det blir så gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj det var ambitiöst! Får se om jag nångång får ihop egen tomatsås!

   Radera