fredag 3 oktober 2014

Sänggavel

Jag kommer att sälja vår gamla sänggavel nu när vi flyttar, för jag vill ha en ny. Den gaveln vi har nu köpte Robert när han var ung och crazy såå.. Inte riktit vad jag kanske tänker mig i vårt framtida hem! Nu kommer jag göra en egen sänggavel faktiskt! Vår nuvarande sänggavel ser ut som följer..


Så ja, jag vill inte ha en svart sänggavel nåmera även fast den är helt fin, jag vill ha en ljus, helst i trä! Har samlat inspiration i en mapp på min pinterest, och några av bilderna ser ut såhär: 

En dörr som sänggavel är faktiskt nått jag länge drömt om! Och nu när jag var till Madeleines så såg jag att hon hade en extra dörr ståendes som prydnad i vardagsrummet, och där sku dom lägga in en spis, så jag frågade henne om jag inte kan få köpa dörren.. Då var hon tveksam men kom sen på att hon har en liknande i garaget som hon ska fota åt mig så kanske jag köper den ist! *Hoppas* HEHE. (Meddelande till dig Madeleine; Kan du lägg upp på din blogg en bild av er sänggavel? Jag minns int hur den såg ut men jag minns den var fin! Tack på förhand ;))

Dethär var ju riktit coolt tycker jag! Liksom att sänggaven fortsätter äna upp i taket! MEN då är frågan, vill man borra hål i taket, hmmm... Den under var ju också riktit snygg! Den är också ett hett alternativ tycker jag! Riktit enkel men ändå fin.

Sånhär sänggavlar tycker jag också är superfina! Dom ger ju en sån mjukhet och mysig känsla till rummet. Då man köper dom har jag för mig att de kan vara ganska dyra, men kanske man sku göra en egen, som min syster och hennes kille gjorde! 

Såhär ser Cissis hemmagjorda sänggavel ut! SÅ snygg!

11 kommentarer:

 1. Vi har också tänkt lägg en sånde spegeldörr som sänggavel. Tyvärr har int vi hitta nån som passar på vår säng å så he suger ju lite. Di e antingen typ hundra meter eller så e di jättesmå di som vi ha hitta :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänk mig att de e svårt att hitt nån som passar perfekt jo! Haha hundra meter....

   Radera
 2. Superenkelt att göra en sån som din syster har, enda du behöver är en fanerskiva, snyggt tyg/läder, stoppning typ skummgummi, knappspikar och en stiftmaskin/-pistol. Den med de gråa bräderna är ju också enkelt fixat och snyggt, svårast där att få tag på brädor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp! Det blir kul att fixa ihop en egen vilken sort de nu än blir :)

   Radera
 3. Du kommer att få bild på dörren idag!! ;) bild på sänggaveln ska ja nog fixa men imr då de är dagsljus, kommer hem först ikv från jobbe så då e de så mörkt så blir it så fina bilder. Men va roligt då du har blivi så inspirerad me inredningen nu! :D ja sku kuna sitt hela dagar å koll på inspiration på pinterest, de finns så myki fiina bilder däär!! *smiley med hjärtögon*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för bilderna! ;) Jaaa pinterest e nog som nån drog de, man blir ju helt beroende!

   Radera
 4. Alltså de e JÄTTE snyggt att använda gamla dörrar som sänggavel ju! man får på något sätt in mer natur :)

  SvaraRadera
 5. Gamla dörrar är ju så charmiga, skulle mer än gärna vilja ha en sån. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa-a, de finns nog många fina och billiga på findit! Ja sku kuna köpa typ 10 ;)

   Radera
  2. Jag e ju då Nina som brukar kommentera åt dej, som såg dej igår på rosa loppet men som kommer å säger hej nästa gång jag ser dej ;)

   Radera