söndag 5 oktober 2014

Tagga till!

Hello! Idag har jag varit vid CFJ och fixat deras "chillhörna", viktigt att ha ett bra ställe att vila på efter träningen! Lo är vid mammas nu sålänge.. Nu är jag bara hem fram och tillbaka för att ta mina kläder som jag ska ha på Rosa Loppet, och ladda min klocka.. Jag ska också packa Lo's simmväska. Hon far på babysim med Robert och fammon idag då inte jag kan komma med. Ikväll blir det kalas hos mamma och pappas, min bror ska firas! *Hoppas på tårta* 

Men joo, känns som att det håller på att ordna upp sig med flytten och allt nu! Jag har redan packat en del stuff här hemma, men behöver lite mera lådor. Nästa vecka kommer bli ganska tuff eftersom R inte kommer vara hemma mer än nattetid före fredagkväll + söndagkväll. Men veckan efter det borde det bli bättre och mera tid för familjen! Skönt. Vi har alltså kommit en bit på vägen redan.. 

Nej, nu ska jag fara till mammas och kolla om Lo har vaknat ännu, sen ska jag tagga till inför loppet! Kanske ses vi där?!


bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

8 kommentarer:

 1. Hej :) va kul att du har börjat packa ner o.s.v. :) vart ska ni flytta? Har ni köpt eller hyrt? :) vore kul om du berättade lite ;)

  SvaraRadera
 2. Häärligt att du känner dig på bättre humör. *megagillar* :)

  SvaraRadera
 3. Vad går rosa loppet ut på? Donerar varje löpare pengar eller donerar nåt företag eller hur går det till? :)

  SvaraRadera
 4. Såg dej på rosa loppet idag, men satt redan i bilen påväg därifrån.
  Annars skulle jag ha sagt hej ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va roligt om du skulle stannat bilen och kommit och hälsat! ;) Hehe nånej, men va kul, nästa gång :)

   Radera