tisdag 27 januari 2015

Ett hederligt inlägg.. Bristvara nuförtiden.

Okej kanske jag sku ta och försök göra ett vardagsinlägg också?!
 He nu baa en massa inredning här på bloggen nujust känner jag. He får va na slut!! 

Så okej, det går bra att bo här. Vi trivs mer och mer för varje dag! Lo verkar också gilla läget. Hon mårar åpå, utforskar och leker. Igår var Janica och Elisabeth hit på kaffe. Jag har bildat en mammagrupp på fb, och där är bland annat dom med, så då hade vi vår första träff! Var riktigt roligt. Jag fick så fina tulpaner av Janica som inflyttningsblommor. Tulpaner förgyller verkligen rummet tycker jag! Idag har jag mest lekt med Lo faktiskt. Elisabeth var hit en stund på eftermiddagen och nu ikväll var jag och Lo till Nykabi och hälsade på fammon och faffan. En rikit fin och lugn dag har vi haft! I julklapp hade jag gett ansiktsbehandling+handvård+massage åt Robert, så det var han på ikväll.


Igår tvättade jag fönstren och hängde upp gardiner. Att stryka med en nyfiken bebis runt fötterna visade sig att inte var det lättaste.. Hon skulle dra i gardinerna och sladden + att hon dreglade ner alltihopa.. Fick lura bort henne tillslut men det tog en bra stund. Det var ju tydligen SÅ intressant med detdär som fladdrade där uppifrån! Kan ju bli lite farligt att ha henne där under strykbrädet så det gick inte för sig någon lång stund.. 


Såhär fint blev det med gardiner i sovrummet!
*Bild raderad* 
LOL hade tydligen lagt upp gardinerna helt fel enligt mamma. *Pinsamt*

Ville inte ha för "tunga" gardiner i sovrummet, dels för att jag inte vill ha den känslan i rummet och dels för att jag inte ville att de skulle täcka batteriet. Tror jag ska söka nån vit hissgardin att lägga där emellan också, är så paranoid då Robert är ijobb så måste få täcka fönstret under natten!

Jag lyfte också in en byrå i sovrummet igår. Får se om den får stanna eller om den ryker, men tills jag bestämt mig får den stå kvar. Alltså btw! Som ni ser så är tavlan inte upphängd på väggen, Och varför det då tänker ni! NÅ, för att jag kan inte förmå mig att lägga upp något på väggarna alls! Tänk om jag inte vill ha den där sen, då är det ju en massa fula spikhål efter.. Och sen om jag väl börjar spika upp så slutar jag väl aldrig.... Dilemma. Iaf så hittade jag en stor låda i mamma och pappas uthus som jag frågade om jag får ta, så den ska iaf upp på väggen i sovrummet. Den är väldigt gammal, ganska stor och rubust brun, men jag tror den kommer göra sig bra där bland allt det vita.

Har så mycket fina bilder på mina älsklingar som jag vill ha upp, 
men var de ska upp har jag då ingen aning om, ännu.

Nu blir det natten. Imorgon ska jag äntligen börja fixa på vår sänggavel! Såg att nån av er kommenterat om jag sen kan visa hur jag gått tillväga när jag gjort den, så jag ska minnas att fota bra bilder så jag kan göra en tutorial sen. Gonatt!

7 kommentarer:

  1. Ta gärna en bild av huset utifrån också!

    SvaraRadera
  2. Såå mysigt sovrum :) När kommer er soffa? Kan du sen berätta hur du upplevde att det var att beställa från trademax (visst var det därifrån ni beställde?) Funderar på att beställa men vill vara säker på att de är tillförlitliga och att frakt + annat fungerar som det ska. Tack för en bra blogg!

    SvaraRadera
  3. Haha! Ja har bott här i snart ett år och har fortfarande int hängt upp nå på väggarna. E så rädd att ja ska lag onödiga hål i mina tapeter :'D

    SvaraRadera
  4. Heheh he gick ju bra fö dej att skriv ett inlägg som int handla om inredning.. ;) nämen int gör de nå att de myki sånt, man blir ju inspirera! :)

    SvaraRadera
  5. På tal om att du vill ha täckt fönstret när du sover..ensam.. vi har ett mörkläggningsrullgardin å de så himla bra,sku int klar mig utan de på sommaren (ljusa årstider) de blir mörkt i rummet å ingen kan kika in :) sen har ja ju förståss en nattlampa,så att de int blir föör mörkt så man vågar sova åxå :)

    SvaraRadera
  6. En fråga som int har så mycket med inredning att göra. Hur förberedde du mat för lo? Åt hon alltid allting ni gav/ ger henne? Har själv lite svårt att få i vår lilla mat. Fast d e bara smakportioner vi e på.
    Jätte fint hem får ni:)

    SvaraRadera
  7. Känner såå igen dedär att stryka gardiner å ha barnen runt omkring sig ;) brukar få vänta tills markus e hemma och stänga in mig själv för att få de gjort :)

    SvaraRadera