tisdag 6 januari 2015

Nu stupar jag isäng

HELLO!


... From the dead mama. Har varit SÅ trött idag. Sett mest ut såhär hela dagen


Imorse vid halv 9 vaknade jag av att Lo suttade på min näsa. I was like. 


Ni ba: HALV 9?! Det är ju inte tidigt Carro!?

... Ne jag vet. Men inatt var jag helt crazy. Vaknade hela tiden av att jag själv talade. Vaknade och tänkte VEM FAN ERE SOM HAR LEVANDI?! .... Oså var det jag själv. Talade en massa smörja. Robert sa åt mig flera gånger att vara tyst eftersom jag störd Lo. Haha, då jag vaknade en gång så låg Lo bredvid mig o ba: 

Nå, hon somnade om ganska snabbt då jag gav henne nappen och pussa henne på pannan. Så därför hade jag kanske bara sovit några timmar allt som allt under natten.. MEN jag tror också min trötthet beror på träningen igår. Det var skitjobbigt :( Jag har så dålig kondis... Och idag har jag värsta träningsvärken. Så jag undrar om jag kanske ska skita i att träna... Verkar ju inte vara nått för mig ;) Hehe, skämta bara.

Idag har vi varit vid vårt framtida hus typ hela dagen!!! Eller Robert var inte med eftersom han är ijobb, men jag, min mamma och Lo har varit där och städat, grejat och planerat. Såå spännande men även utmattande. Vi har ju liksom inte börjat göra något ännu så nu känns det bara övermäktigt. Men men, ett rum i taget *andas andas*

Imorgon ska vi dit igen och städa. Sen är det dags att ta itu med köket! Vi kommer ju i framtiden renovera köket grundligt, byta i stort sätt allt. Men det ska vi inte göra ännu. Så nu ska vi först renovera med enkla medel som gör stor skillnad! Anton och Cindy kom förbi också, och hade en massa fina ideér, så det kommer nog bli riktit bra. 


3 kommentarer:

 1. De va ju fullmåne just (i måndags) så kanske du reagera på den ;) ja sov jätteoroligt både natten till måndag och natten till tisdag, och de brukar ja göra vid fullmåne :/

  SvaraRadera
 2. Hödu de e ju sant de!! Hoppas de berodd på de så de sku släpp nu när fullmånen e borta! HUH!

  SvaraRadera
 3. Samma här! Dåliga nätter pga fullmånen (tror jag)..
  Skitkul inlägg annars! Gillar dina klipp! Jag vill å lära mig göra såna! Kurs Carro! KURS!! :)
  /Kitty

  SvaraRadera