torsdag 14 augusti 2014

Torsdag!

Heeej alla mina vanliga läsare! (Tror ju inte de som var in hit och lämnade fotspår igår läser detta, förhoppningsvis inte.) Skönt som tusan med en ny dag, även fast gårdagen var bra också. Ursäkta den dåliga uppdateringen igår, orkade inte riktit gå in på bloggen då det blev så mycket stohej kring hela grejen. Mådd riktigt dåligt mellan varven igår, dels för att hela grejen är hemsk, men också för att min blogg var i rampljuset så att säga, kändes liksom inte bra.. Men jag tycker ändå det var övervägande bra att det hela kom ut, speciellt när så många andra varit med om liknande saker med samma gubbar.. Känns bra att ha kunnat hjälpa till och att veta att när det gäller så är det lätt att nå ut, men nu tror jag att de flesta läst inlägget så jag kan ta bort det och vi kan lämna det bakom oss..

Så hursomhaver! Igår var som sagt Sofia hit på kaffe, lika trevligt som alltid. Vi drack först kaffe och samtala men sen vakna Lo så då matade jag henne sen fick hon sitta i Fias famn sålänge jag gick igenom lite kläder jag köpte åt henne igår (mer om de senare!) 


4 kommentarer:

 1. Gick det villt till i diskussionsfältet??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man seja! Folk va rasister och allt väärldens

   Radera
  2. Aha, okej... Jämt svänger det ju åt ett eller annat håll!

   Radera
  3. Jaa det gick nog överstyr bara för att man ville varna lite.. Men men sådär är det när många läser, 1 av 100 ska ju allti vrida på saken till det yttersta.

   Radera