söndag 12 oktober 2014

Babysim och slut på fotograferings uppehållet

Woohoo! Vem är gladare än jag just nu? I don't know! Vet ni varför, jo för att jag får snart min laddare till kameran! Hela veckan har jag inte kunnat ladda upp bilder från vardagen eller nått annat eftersom hey, jag vill inte spamma sönder bloggen med värdelösa Iphone bilder. Nej, det orkar ingen med. Så joo! Snart är bloggen back on track igen! Lite sugand att jag blev "veckans blogg" just den veckan som jag inte haft nån kamera.... Men men, helt bra har det ju gått ändå. 

Nu ska vi snart åka iväg på babysim. Så roligt! Idag ska Lo få pröva dyka tydligen. Eller dyka och dyka, säkert bara ta ett dopp under ytan skulle jag tro. Spännande! Jag är ju helt nojjig och tror hon ska drunkna men jag glömmer liksom bort att vi nog håller i henne hela tiden och sådär hehe. Får se om jag hinner få laddaren innan babysimmet, isf kanske jag kan ta nån bild! Nu ska jag vattna blommorna och packa simväskorna, sen blir det att väcka Lo och fara iväg! 

Ska fota så mycket ikväll när jag äntligen får igång min kamera igen! Ni visste väl föressten att jag har ny kamera nu förtiden också? En Nikon D3200!

Det bästa med den är att det finns en liten grej som heter Wifi adapter som man kan köpa till just denna kameran, och om man har den så får man bilderna man knäpper med kameran direkt till telefonen på några sekunder! + att man kan även ta foton genom kamerna då man trycker på "fota" på telefonen! Ok, det där blev invecklat, hursomhelst är det så jävla bra! \m/

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 kommentarer:

  1. Häftigt med Wifi adapter! Sån skulle jag också behöva.. själv mejlar jag över mina foton till mig själv för att sedan öppna den på mejlen i telefonen, haha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det är superbra! Ett tips! Mejla dom på fb så går de snabbare, iaf för mig när jag ska ha från datorn till telefonen ;) Tycker det blir så invecklat med mejlen :P

      Radera