onsdag 22 oktober 2014

Kunden har alltid rätt.. Eller hur var det?

Ni minns då vi köpte babymat från HH som var typ 3 månader för gammalt? Well, vi for ju tillbaka med det.. Det var en lördag, så någon chef fanns inte på plats, så istället fick jag tala med hon som ja, höll på med limsa och sånt just då när jag tala med henne. Jag sa:
Hello, jag köpte dessa iförrgår, och märkt när jag kom hem att de är väääldigt gamla?
Hon tar upp en ur påsen och läser på datumet "hmmm" tar upp en till "hmm joo" "Jag tar med dehär och går och gör en reklamation" Så gick hon iväg då, och där stod jag och Robert kvar som nå frågetecken, sku vi gå med eller sku vi bara lalla opå utanför dörren var hon gick in. Nå, vi gjorde alternativ B och stod och väntade. Hon kom efter 10 minuter ut med en lapp "Du hade 7 styckna men jag skrev så du får 10 nya. Är du nöjd med det?" Och nu var det inget sånthär:

Är du nöjd med det?

Utan det var mer...

Är du nöjd med det?

Det blev helt en sån stämning att vi måsta känn oss jobbiga som hade ödslat hennes tid med att komma tillbaka med babymaten... Fick stå där och skämmas ungefär. Nu gjorde vi ju inte det på de sättet utan vi reagera väl mer som normala människor gör. Robert var ungefär såhär:


Och jag var väl ungefär såhär..

Nå vi orka int stå där och jåma så vi tog lappen och hämtade nya. Ett stort + var ju att ALL babymat på hela hyllan nu var utbytt och alla hade utgångsdatum i december typ.. Hmm ;)

NÅVÄL! Ni minns att jag skickade mejl till libero igår pga att blöjorna våra luktar bensindunk? Ni kan läsa vad jag skrev HÄR. Och idag fick jag svar: 


Helt ok och sakligt svar tycker jag. Kanske är det så att limmet faktiskt luktar så mycket.. Och om det är morgonlimm elr kvällslimm kanske inverkar på hur mycket det luktar hehe, nåväl. Nu vet jag ju vad jag ska göra för att kunna använda blöjorna igen! Hoppas bara alla som kommer på besök fattar att blöjorna är oanvända och inte tror att vi tvättat dem för att spara pengar.....


bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

11 kommentarer:

 1. Lite kul att personen hela tiden skrev "doft", det är ju nog mer en lukt än en doft mär det luktar starkt och äkligt! ;) trevli personal vid HH...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha de tänkt jag också på! Vekligen äcklig "doft" och nice med alla hennes stavfel också, märks ju hur prioriterade sånahär mejl är :))))

   Radera
 2. Personalen på HH e ungefär lika trevliga som vi mattsons.. vissa sku bara int få jobb i kundservice!! Haha häng ut blöjorna på vädring på balkongen så har grannarna nå att funder på :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkar så... Haha jaaa de ska jag göra! :D

   Radera
  2. Vadå otrevlig personal vi HH?? Jag har jobba där förut och märkte int att nån skulle vara otrevlig... På vilken avd e de otrevliga? Så ska jag föra fram de nästa gång jag träffar butikschefen där...

   Radera
  3. Jag har int upplevt personalen vid HH som otrevliga, finns många där som jag riktit minns efteråt pga att de var så trevliga, MEN två ggr har jag nu lämnat tillbaka nått och båda gångerna upplevd jag att det var lite otrevlig ton över det hela, så det kan du ju hälsa, att dom int ska bli så stroppiga då nån kommer och lämnar tillbaka nått ;)

   Radera
  4. Håller med, speciellt om Mattsons. Och har hört att jag (vi) inte är ensamma om den åsikten

   Radera
 3. Kassapersonalen ser ju ut som di sku ha såld smöri å tappa penga...men no ede ju säkert jobbigt att sitt där 8h om dan å se glad ut hela tiden..

  SvaraRadera
 4. De ska jag hälsa... Barnmaten var jo ti kuiva .. Men vilken avd va den andra som hadd vari otrevlig?

  SvaraRadera
 5. Carro hoppas du kommer i min kassa nästa gång då skall du verkligen få bra betjäning ����

  SvaraRadera
 6. Va ti prisma igår å småhandla. Köpte bland annat juggis som ja duka fram åt barnen ti moronmål i morse. Kolla ja nå datum igår då? Nehep. Va förståndig nog att kolla imorse då ja plocka fram dem på borde iaf OCH upptäckte att 9.10 hade de gått ut, altså för två veckor sen. :@

  SvaraRadera