tisdag 14 oktober 2014

Magen och KS ärret 4 månader efter förlossning

Nu har det ju gått 4 månader sen jag var preggolady - åkte in till BB - började kämpa ut den lilla - blev kejsarsnittad! Och nu sitter jag då här, med min lilla gulleboll Lo och ett sår som sist och slutligen läker ihop fint, och en mage som sakta men säkert drar ihop sig. Tycker ju själv att magen är lite slapp, eller mjuk kanske jag ska säga, men det hoppas jag det blir ändring på bara jag slipper iväg till CFJ! Onramp kursen jag ska gå börjar imorgon, wohoo! Kommer orka nada, men det är väl därför jag far dit..

Nåväl, såhär ser magen och såret ut i dagsläget:
Vill ni se hur ärret såg ut 3 månader efter KS kan ni klicka hääär.

Då jag var gravid fick jag en massa födelsemärken på magen - inte för att de stör mig - men jag tycker det är lite konstigt! Och det är inte bara på magen dom dök upp, även på benen. Har läst att det är vanligt att man får nya födisar då man är preggo.. Tänk på dom som fött typ 8 barn, hehe, blir full med födelsemärken..

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

8 kommentarer:

 1. Jag har också fått en massa nya födelsemäken nu under graviditeten! Tycker även att dom gamla blivit antingen mörkare eller lite större. Ganska konstigt :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa det är faktiskt konstigt. Nog finns det väl nån logisk förklarning men de orkar jag inte ta reda på, int kan man ju ändå göra så mycket åt det ;)

   Radera
 2. Min mamma har superprickiga armar. Jag får säkert samma i nåt skede, oavsett om jag föder eller ej :P Vet inte riktigt om jag ogillar det eller inte bryr mig. Antar att time will tell.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äh inget att bry sig om, jag får alltid jätte synliga fräknar på armarna under sommaren, men jag sku nog int kuna bry mig mindre ;)

   Radera
 3. Tänkte på din träning. Har du koll på magmuskeldelningen? Situps gör delningen värre, så man måste ha koll. Eller du gör kanske inga situpsövningar? Alltså övningar där du måste använda de raka magmusklerna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag kollar för jämnan hur det ligger till med dom! Och nej jag gör inga såna övningar :)

   Radera
 4. Va fint de läker, å snygg mage dessutom :)

  SvaraRadera
 5. Så snygg, jag har int ens sådär snygg mage o ja ha int fött barn!

  SvaraRadera