söndag 16 november 2014

Dagens fråga: Vid skötbordet

Haha, rolig lista! =) Ska själv få barn snart, ska bli kul att känna igen sig i sånt här.. Nujust känner jag ju inte igen mig alls =) Jag är relativt ny läsare här (fastnade för din blogg direkt. förstår du själv hur bra den är?) ja, jag undar om du kan göra ett inlägg om vad ni har vid skötbordet? Jag ska börja lägga ihop skötbordshörnan nu och vill gärna ha tips, och ni verkar ju ha det så bra och fint vid ert skötbord =) Tack för bästa bloggen!! ♥ 

Well thank u! Värmer mitt kalla vinter hjärta såhär på söndagskvällen! Jag har faktiskt skrivit ett inlägg om vårt skötbord förut, så här kommer bilderna jag använde mig av då+beskrivning av vad det är på bilden. Orginalinlägget finner du här. 

 1. Låda med strumpbyxor, bra att ha dem nära till hands eftersom de används varje dag. 2. Blöjor 3. Små handdukar som vi köpt från IKEA. Guldvärda, vi använder alla varje dag, på bilden är bara ca hälften eftersom resten är i tvättmaskinen. Superbra med små handukar att torka henne torr med efter blöjbytes tvätten. 4.Ceridalolja, används dagligen på hennes torra händer och fötter. 5. Låda med pyjamasar6. Korg med diverse nödvändiga saker. T.ex. febertermometer, borste, näsfrida, sax... 7. Liknande korg med diverse grejer 8. Kompresser 9. Själva underlaget var hon ligger då vi byter blöja 10 Zinksalva 11. Talk 12. Korg med mössor 13. Korg med strumpor 14. Våtservetter 15. Oika tossor, viktigast att hon är varm om fötterna! 

16. En fin leksak som kom i Libero väskan som Lo gillar att se på. 17. Topsar att tvätta navelstumpen med. 18. Los barbaflink (eller vad han nu heter hehehe) lampa! Den kommer säkert användas mer vintertid, men för nu så är den fin att se på. 19. Natriumklorid att tvätta navelstumpen med. 20. Roskis 21. Handdukar att lägga på underlaget. 22.Blöjor. 23. Lakanskydd + ett underlag att ta med i skötväskan. 24. Tvättkorg
♥ ♥ ♥

Sen jag lag upp dessa bilder har vi dock tagit bort den ena hyllan som är nederst, eftersom hon annars lätt skulle ha kunna slå huvudet i den då vi lyfter upp henne.Sen har vi också flyttat på sakerna som är där vid huvudändan eftersom hon nu är så lång så hon knappt ryms på madrassen. Jag har också svängt underlaget så att kanten är lägst ut, så det blir som en liten skyddsbarriär så det blir åtminstone lite svårare för henne att falla från skötbordet. 
Nu vet du ungefär vad vi har för grejs vid skötbordet. Allt vi har framme använder vi nästan dagligen. Jag fullkomligt älskar att stå och pyssla om den lilla här! 

Vi köpte skötbordet vid IKEA (Hemnes serien) och 
det kostade runt 80 euro om jag int minns helt fel.

Vi ska ju bo hos mina föräldrar i december, och skötbordet hänger med dit också!
Om det finns frågor kring skötbordet så svarar jag mer än gärna. 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

6 kommentarer:

 1. Vart bär er flytt av?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ensille: mamma och pappas, sen till vårt huuus! Det blir dock tomt först efter årsskiftet så måste bo hos päronen i december :)

   Radera
 2. Är det inte Hensvik modellen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men joooo, hade just kollat på nå hemnes så blandar jag helt :') Tack för rättelsen kära du

   Radera
 3. Jo de e Barbaflink! Hälsn. Barbafamilylover! ;D

  SvaraRadera