onsdag 5 november 2014

Eftermiddags pausen

Idag har jag och Lo städat. Hon är ju som skrivet, ganska klängig och skrikig just nu (hoppas det går om snart) så då var det bästa beslutet helt enkelt att slänga upp henne i ergon och gå runt i lägenheten och städa.. Nåväl, efter en stund somnade hon gott och jag kunde lägga  ner henne i sängen. Hadd tänkt dammsuga men hallåj int kan jag ju dammsuga när hon sover, så det fick bli kaffepaus istället! 

Jag tog en bit av kakan jag rörde ihop åt Robert igår av det vi hade hemma, och kokade mitt efterlängtade kaffe. Tänk att jag var typ 21 innan jag "påriktit" började dricka kaffe! Ojoj bara jag sku ha vetat vad jag missa. Nåväl, dagens planer är väl inte så stora. Tänkte börja packa ihop lite flera lådor och kanske föra nått till mammas och pappas. TJ25 nu! Sen ska jag och Lo göra farsdagspresent till faffan och moffan.

Min älskade kille borde komma hem vilken minut som helst, 
då ska jag in till stan efter fingerfärg och så ska jag hämta ut ett paket från posten!
(Vi är inne i nån period just nu då vi är extra kära, det är bra för det är ju lite tärande med Lo just nu, så tur att vi ändå håller humöret och kärleken uppe.  )


bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

7 kommentarer:

 1. Oj nam va dendär kakan såg god ut! Recept tack om du hinner!
  Här är det också klängigt just nu, o mamis har han blivit åxå. Är nog ganska frustrerande emellanåt. Men här har vi en bärsjal, så de e nog bra att ha något att slänga dom i när man ska ha något gjort.
  Det är tur kärleken e i skick iallfall. Brukar nog tänka att ensamstående mammor e nog kova, som orkar med allt gnäll på egen hand o int har någon att ''byta'' med alla gånger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska försöka lägga upp receptet ikväll eller imoron! :) Det är nog lite frustrerande jo, men ändå försöker jag ju att inte visa åt henne att jag blir trött och frustrerad och det gör ju det hela mera tröttsamt! För hon har ju sjukt, det är ju därför hon är ledsen, då kan jag ju int bli stressad egentligen..

   Ja det har jag nog tänkt på många gånger också! Att de orkar! Cred till dem!

   Radera
  2. Jo de e ju nog "bättre" när man vet var de e sjukt eller varför dom e lessna, så får man ju försööka lindra det lite för dom :)

   Radera
 2. Ahhh ser ju så himla god ut!! :)

  SvaraRadera
 3. Men ööh? Var de int du som sku börja leva mer hälsosamt? En kakbit mitt i veckan, come on! :O (måste ju skriva det ifall den vanliga anti-bulla-typen inte tänker kommentera detta ;D hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack Annika ;) Det är bra att du ställer upp ;) :D

   Radera