söndag 9 november 2014

En dag där vi berättar hur mycket han betyder för oss

♥ ♥ ♥ ♥ 
Idag är det ju farsdag, så imorse firade vi Robert och snart ska vi iväg till min pappas och mammas bygge för att dricka morgonkaffe med pappa på terassen. Sen ska vi köra vidare till Nykarleby för farsdagslunch.. Efter det blir det att köra hem igen så Lo får vila innan babysim. Så full rulle hela dagen! Detta hade jag och Lo pysslat ihop åt Robert. Vi blev lite avslöjade när vi sådär avslappnat, mystiskt frågade om han kunde smeta rosa färg på sin hand och sen tyng den på ett papper... Men äh, vi ville ju ha med hans hand, och han är ju inte exakt så pysslig av sig så han hadd int räknat ut vad det var vi hade i görningen ;)

 Vi bestämde redan när Lo låg i magen att fars dag och mors dag inte kommer vara nån slösa-dyra-pengar-på-nån-häftig-present-högtid för oss, nej vi vill istället att det ska vara dagar där man får nått som visar hur mycket man uppskattar att vi är just vi i vår lilla familj, och hur mycket vi tycker om varandra.. Och det tycker jag absolut denna tavla visar! ♥ Så hörni! Hoppas ni får en fin farsdag och att ni berättar 
åt era män/pappor hur mycket de betyder för er! Vi hörs ikväll alla fina!
♥ ♥ ♥ 

PS. Jag kommer gå runt med ett litet pirr hela dagen idag, för ikväll avslöjar jag nämligen ett litet projekt som jag Maria och Ida-Marie hållit på med ett tag.. Får se, jag tror ni kommer tycka det är lika roligt som jag tycker! Men, mer om det ikväll som sagt.. 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

4 kommentarer: