fredag 7 november 2014

Tips: Hur du får fler läsare till din blogg

Så i.o.m. dethär inlägget, så var det en av er (Lille John, men du hadd int länkat din blogg så jag kan inte länka dig tyvärr.. UPDATE: Efter lite snok hittade jag hans blogg på egen hand, så HÄÄÄÄR kan du läsa Lille Johns blogg!) som frågade efter en lista med tips om hur man kan ge sin blogg en boost och få lite fler läsare om man är ute efter det! Så nu har jag sammanställt en lista åt er, tipsen är inte några jag kommit på helt själv, även fast vissa är ganska logiska och självklara för mig utan jag har surfat runt och sammanställt de bästa tipsen jag hittat! Håll till godo!


Vad tyckte ni om dessa tips? Tipsen tog jag bland annat från devote.se Blondinbella.se Spotlife.se med flera.. Dehär tipsen var de mest återkommande! Mitt bästa tips är nog att uppdatera ofta, länka din blogg, kommentera andras bloggar och att ha en fin design! Det är iaf på de sätten jag oftast hittar nya bloggar!

  bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

7 kommentarer:

 1. Nja, första punkten håller jag inte riktigt med om. Har några bloggar som jag till sist slutade läsa för det var 3-4-5-6 inlägg per dag om bara blaha.. Typ nu ska jag gå ut, nu ska jag träna, nu har jag ätit det här osv. Har man inte själv tid att sitta vid datorn 24/7 och läsa så orkar man inte när det efter två dagar finns 20+ inlägg av en och samma person. Jag röstar för kvalité! :)

  SvaraRadera
 2. Jättefina tips! Jag tänker ganska lika och försöker publicera så ofta jag hinner på egen blogg, för skillnaden syns TYDLIGT om man publicerar 2-4 gånger på tre veckor eller 2-4 gånger på 1 vecka!
  Jag gillar att länka till andras bloggar och blir bara glad om flera av mina läsare hittar in till de bloggar jag själv läser. De gånger man själv blir länkad känns roligt och "speciellt", för att det känns personligt att någon vill visa till andra vad JAG hade att komma med i mitt inlägg eller på min blogg! Dessutom syns det på statistiken! :)

  /Kitty

  SvaraRadera
 3. Och jo, KVALITET! Jag orkar inte läsa svammel... eller snarare har jag inte tid! ;)
  /Kitty

  SvaraRadera
 4. Riktigt bra tips, håller helt med!! :D

  SvaraRadera
 5. Toppenbra tips! Speciellt nr 9, om att hellre förklara för mycket än för lite. Jag vet inte hur många bloggar jag slutat läsa för att jag helt enkelt inte fått något grepp om den som skriver. Därför är det också hemskt viktigt med en tydlig presentationsruta i sidospalten tycker jag! :)

  SvaraRadera
 6. Jättebra tips! :) Är det okej om jag lägger de här tipsen på min blogg? Såklart länkar jag din blogg där också! :)

  SvaraRadera