torsdag 8 januari 2015

Makeover i källartrappan - IT'S ON BITCHES


Nu tänker ni VAFAN ÄR DETTA?!

Well, lemme tell u guuurlz: Det är vår källartrappa. (FÖRE bilden alltså.. Jag målar inte väggarna gula :') ) Här har jag spenderat tid ikväll. Målat och fixat, planerat och fantiserat. Det kommer bli GÖTT.

Egentligen är det ju ganska underligt att jag börjar med källaren. Liksom man ska väl börja med de rum där man antagligen kommer spendera mest tid nu? Knappast sitter vi i källartrappan och chillar mellan flyttlassen. 

MEN NU SKA JAG BERÄTTA HUR DET KOMMER SIG!!

Det var såhär att jag och Robert har varit i huset idag och flyttat grejer från garaget på gamla stället, till huset. NÅ jag hadd ju tänkt vara värsta produktiva och flitiga morsan, MEN min baby tänkte att jag inte skulle vara det. Hon var mest irriterad, trött och på dåligt humör. Och jag lägger ju alltid min baby i första rummet, så jag packade helt enkelt ihop henne och skuttade hem igen. Såklart somnade hon då så jag skulle ju ha kunnat gå tillbaka men nu gjorde jag inte det. NÅ!

Sen vid kl.18 satt jag, Lo, mamma, pappa och Robert vid köksbordet och funderade över livet. Så sa pappa "neeee här kan vi fan int sitt fastän det är kul. Nu far jag till bygge." Och jag ba: MEH!! JAG HÅLLER MED!! Nu far jag till huset. *Tänker efter en sekund* GE MIG FÄRG JAG SKA MÅLA! Så tar pappa fram målarfärg åt mig (som fanns under vindstrappan LOL så humor. "Ge mig färg." "Varsågod." Så lätt, såååå lätt.) 

Nå sen for jag via mamma och pappas bygge efter lite andra tillbehör, bland annat en sånhär och en sånhär pensel + papper att skydda golvet med. Sen tutade jag och körde. 

Kom till huset och lag på radiokanalen lugna favoriter, tog penseln i högsta hugg, öppnade målarbyttan och bara SATT IGÅNG. Vips så har jag målat väggarna vid trappan och en vägg i källaren! SÅ LÄTT BARA MAN SÄTTER IGÅNG! Jag älskar att bygga/måla/snickra/vara kreativ/osv. Kanske har jag fått det efter min pappa. 

Så länge jag var och målade var Robert vid crossfit jeppis och drog en onrampkurs. Han hade inte trott att jag sku vara kvar när han kom tillbaka men HA där fick han allt. Där måla jag på för fullt! Så kuL! 

Just beställd jag en liten twist som kommer komma på trappan.. 
Kommer bli snyggt. Ska visa sen vad jag beställt och varifrån. 

Ps. Vill ni att jag lägger upp typ "processbilder" från ytrenoveringen och sånt? Eller är det tråkigt? Vill ni bara ha det färdiga resultatet kanske? ORD OCH INGA VISOR TACK!

Gonatt vänner. 

10 kommentarer:

 1. Hördu mamaCarro, sko int de va på tiden att du sko byri sätt upp lite bilder på huuse så man sko få sij ho ni kmr böri bo!! :) Jätte intressant, å jo för processbilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just he! Vi vill ju ha bilder på huset INNAN och sen efter! Jajaja vi e krävand, upp med dem nu bara! ;)

   Radera
 2. Joojoo de klart du ska lägg upp bilder!! Din blogg e ju intressant för att du skriver om ditt liv å en stor del av ditt liv e ju renoveringen nu! Å sen skriver du ju så med glimten i ögat å massor me humor. Så jaa ja vill absolut häng mee här på bloggen under er renoveringen :)

  SvaraRadera
 3. JOOO, ja älskar att se före å efter bilder när man renoverar. Älskar själv att hålla på med sånt och det skulle säkert ge många inspiration, mera sånt! Vi vill ju absolut häng med å sii va ni åstadkommer! Hitta din blogg för några veckor sen å sen de ha ja vari fast, mycket trevligt, keep up the good work! :)

  SvaraRadera
 4. Före och efter bilder ofcourse! De ju de som e kiva :)

  SvaraRadera
 5. Ser jättemycket framemot att följa renoveringen! :) Massor med bilder vill vi ha!

  SvaraRadera
 6. processbilder, absolut! :)

  SvaraRadera
 7. PROCESS!!!! och instämmer med ovan, jag är jättenyfiken på huset!!
  /Kitty

  SvaraRadera
 8. Höööni, i love you! Bilder vill ni ha, bilder ska ni få.

  SvaraRadera
 9. Ja! Vad roligt att få följa renoveringen med bilder! Följer gärna processen, det är så kul att se före, under och efter. :)

  SvaraRadera