torsdag 16 oktober 2014

A first!

Wohoo! Va roligt det var på Onramp kursen. 5 gånger kvar nu så sen får man börja på allvar! Lärorik, roligt och en aning krävande - precis som det ska vara alltså. Kändes lite konstigt att vara där utan Robert eftersom jag alltid varit dit med honom hittills när vi förberett. Nu hadd jag med mig Cissi och Robert befann sig i Nkby, men bra gick det för de! Kanske lika bra att vi inte har Robert som coach så många gånger "Carro KOM IGEN NU!! Du klarar de!! 5 till!!" "MEN KÄFTEN!! JAA DU SKA INT TRO ATT DU FÅR NÅ PIPPERI NU PÅ EN VECKA OM DU INT HÅLLER DIN KÄFT!!!" *Robert e tyst och jag lär mig inget* Hehe. Nee men det ska nog bli roligt de gångerna vi har honom också. 

Tur att man int far till gymmet för att se snygg ut ;)3 kommentarer:

 1. Ser verkligen roligt ut! Tuff du är som orkar träna fast Lo är så liten! Jag skulle aldrig ha orkat när min var 4 månader.. Tog itu med träningen först när han var 10 månader ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget konstigt alls med att hon börjat träna nu, det är ju det normala om man inte vill lämna med alla sina gravidkilon.. Det som är kvar 12 månader efter att man fött är välidgt svårt att göra sig av med. Bra att ta itu med det meddetsamma!

   Radera
  2. Inte skrev ju Line att det är något konstigt med det heller, hon var ju positiv och skrev att Carro är tuff som orkar börja träna redan nu. Var och en får själva bestämma när man börjar träna igen, om det då är 4 mån, 11 mån eller 3 år efter en graviditet. Ska man ha bort 15 kg tex så är det nog lika svårt/lätt oberoende av när man gör det. Sluta med all negativitet.

   Radera