onsdag 10 december 2014

Årets julkort

Förra året orkade jag bara skicka tre julkort, ett åt svärisarna, ett åt mamma och pappa och ett åt Verre och Linn! Hehe. Detta dels för att jag mådd så dåligt och dels för att jag inte tyckt att det var så stor vits att skicka ett kort med en snögubbe på liksom.. Känns mer personligt med något egengjort eller ett fotografi. Såå, tänkte "satsar mer nästa år". Såhär ser årets julkort ut hemma hos oss! 


Hur är ni inställda till julkort? Sänder ni dem mera? Eller kanske ni aldrig sänt. Jag anser att det är trevligt med julkort. Allra trevligast då man får ett fotografi, t.ex. på mina kusiners barn. De ser jag så sällan så det är roligt att iaf få se dom på kort en gång i året så man ser hur de växer och blir större för varje år. 

Vissa sänder ju inte julkort för att de vill inte bidra till miljöförstöringen och det är ju nog en sak att tänka på.. Men men, jag tycker nog ändå att glädjen över ett kort eller två väger upp den lilla miljöförstöringen som de ger.. Eller tänker jag helt fel? Kan nog va, kändes ju lite sjukt att skriva hehe, som att min glädje gör före att världen ska må bra.

OCH PS.
Alltså shit vad dyrt det är då man far på dessa fotoframkallnings sidor på nätet och ska göra julkort i deras färdiga mallar! Jag var där och kolla, och såg att nåjo helt fina mallar dom har, testade lite och ja, helt ok. Sen då jag såg va de kostar; 1,70 per kort!? NE HUHU! ALDER I LIIVI som Janina sku ha sagt. Istället lagade jag ihop vårt kort helt själv och det blev 3 euro för 30 kort! BRA SÅ! Värsta rånet med 1,70 per kort oj herregud.

7 kommentarer:

 1. Hallå! Ja glömd mitt kort vi ert!! :O I need it å lägg på kylskåpe! :)

  SvaraRadera
 2. varför har ni skrivit "Lo Nordberg" *nyfiken*

  SvaraRadera
 3. Vi sänder inte julkort (pgaa lathet :P) men ett sånt mysigt kort skulle man inte tacka nej till :) Eftersom vi inte sändet och aldrig sänt så får vi ju inga heller typ, men men sånt är livet! Man måste väl ge får att få!! :D

  SvaraRadera
 4. Julkort från prisma lr sånt e väl.inte.värst kul. Kul att nån tänker på en men babykort e ju super kul att få :)

  SvaraRadera
 5. Dehä ha ja fundera på så många gånger förr men hu gör du dina bilder såde fina då?! Alltså va använder du för program? :)

  SvaraRadera
 6. Vi sänder julkort varje år, oftast bilder av barnen! Och jag tycker att en av de mysigaste grejerna med julen är alla julkort vi får :)

  SvaraRadera
 7. Jag har aldrig sänt julkort förut men idag var jag faktiskt och posta våra första julkort. Med den anledningen att det var en liiten gosig unge på dem. Tycker också som du om julkort som är som ett fotografi. Så i år hade vi äntligen en liten filur som så gärna ställde upp som modell. :)

  SvaraRadera