tisdag 16 december 2014

Lo's första jul!

Lo's första jul är på intågande. Känns så otroligt mysigt att få ha en alldeles egen baby på jul! Tidigare har jag alltid hoppats på att Alvar och Vilmer ska vara hos mammas och pappas på jul så att man får ha julgubbe och hela köret men nu har jag en egen baby så nu kan jag ha julgubbe alla år framöver, muhahah! Dock kommer vi ju inte ha tomte ännu iår.. Eller ja kanske.. Hehe, jag älskar att vara julgubbe... Nå hursomhelst! Jag och Lo diskuterade lite idag på dagen, och hon avslöjade då vad hon skrev i sin önskelista åt tomten... Tydligen hadd hon sagt åt Robert att hon önskar sig babykettlebells också, de sa hon nu inget om åt mig, men jag litar på honom så säkert önskar hon sig det också.. 

Nåväl, här kommer Lo's önskelista!


Jag och Robert köper inte mycket till Lo, kanske det blir 4 paket. Om hon ens "får" dom på julafton, har en svag aning om att hon kommer få mycket av våra familjer så hon har nog att "öppna" ändå ;)
Ni får se sen efter jul vad hon fick av oss! (Hon läser ju säkert bloggen vetni, så jag kan ju int avslöja det nu....)


4 kommentarer:

 1. Måste berätta en lite rolig sak! Haha, jag bor i Lund, vilket jag vet är skiiiiiitlångt från Finland, men iaf, var ute och gick på min lunchrast och helt plötsligt får jag syn på dig!! Tihi, mötte en blond tjej med vit barnvagn och min första tanke var typ "Nämen, där är ju Carro!" Aldrig träffat dig liksom och min jäkla hand bara flyger upp för att vinka och säga hej, innan jag insåg att Finland och södra Sverige nog är rätt långt ifrån varandra och att du ju inte har någon anledning att vara här nere! XP När jag ändå skriver tänkte jag höra, har du någon plan vad du ska "göra" sen efter mammaledigheten med Lo? Själv tog jag studenten för drygt tre år sedan och jobbat på kontor/reception sedan dess, men till nästa höst måste jag bestämma mig vad jag ska göra då (mitt jobb försvinner nästa sommar för ägarna går i pension o lägger ned stället), och man vill ju framåt i livet, känns rätt tråkigt att stå still som det känns nu och har ingen som helst aning om vad jag vill plugga till... Antingen får jag söka ett nytt jobb (antagligen kontor/reception) eller välja vad man ska plugga till, men att välja är ju hopplöst svårt när man inte vet och står och velar vad man vill göra. Några tips/tankar om det här med att faktiskt välja vad man ska göra/bli "när man blir vuxen"?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså neee va kul! :D :D Synd att de int var jag, sku va superkul att träffas! :) Efter mammaledigheten kommer jag vara vårdledig med Lo. Jag har ju gymnasieutbildning (är ju lite annorlunda här i Finland men hursomhelst) sen är jag ju också vidare utbildad inom vården. Har ju lite planer på att studera till kostrådgivare sen när jag känner att det är dags för det.. Jag känner att det sku vara nått för mig eftersom jag gillar att träffa nya människor, tala, hålla föredrag och så, och det tror jag jag skulle få göra med det yrket..

   När det kommer till att välja så tycker jag bara du ska följa dina drömmar. Vissa siktar "högre" än andra, men alla siktar väl ändå på det som dom faktiskt vill göra? Så sätt dig ner och gå igenom, vad är du bra på? Vad gillar du att göra? Och sen helt enkelt; vad för sorts yrke kan du tänka dig att du orkar stiga upp till varenda morgon tills du går i pension? Jag hoppas att jag sen sysslar med något som jag brinner för, och som gör att jag varje morgon tänker "åh va kul! Jag får gå till jobbet!" Jaa, det sku väl vara drömmen! Hoppas du hittar nått du trivs med sen kära du!

   Radera
 2. Vem vann tävlingen?

  SvaraRadera