måndag 2 februari 2015

Film från huset!

Nåjaaaaa hörni brudar! Nu äntligen har videon laddats upp! Tog ju bara 5 timmar. Smart att filma i värsta högupplösta kvalitén. (Syns dock inte i videon.) MEN JO! Nu har jag filmat huset från topp till tå, hoppas ni får en bättre överblick nu. Och ja, jag ids nu inte kommentera videon destomer, kan ju bara säga att jag filmade 1 gång, och laddade upp på youtube innan jag ens sett igenom den haha! MAN FÅR INT VA KRANTTO!

Håll till godo:

Var det som ni hade tänkt er? 
Frågor? Funderingar? :)

Lovade ju i videon nå foto från sovrummet som det ser ut nu,
 ni får en, jag är kniido, varsåvänliga: 

Märkte ju nu när jag såg igenom videon att jag är ganska sådär... jobbig att lyssna på :) Hoppas jag skärper mig tills vi börjar spela in fler avsnitt av podden.... :')

15 kommentarer:

 1. Älskar hur sjukt random och ner på jorden du är ;) Din energi som du sprider runtomkring dig är helt underbar, fortsäti sådee! Ert hus e riktigt mysit å ;)

  SvaraRadera
 2. Heej!
  1) Skönt hus! Vaar no bra bara e blir måla! =)
  2) du behöver int svara om d känns för personligt men undrar lite. Du nämner nu som då att ni inte tänker skaffa fler barn. Efter att ha hängt på bloggen nu en stund kan ja förstå varför ni kanske väljer att inte skaffa fler biologiska barn. Men har ni uteslutit att kanske adoptera ett syskon till Lo? Kommer själv från en familj var vi är biologiska barn och adopterade huller om buller (både i syskon skara och "bara" som kusiner finns att hittas). Och är personligen av den åsikten att alla åtminstone skall tänka på alternativet då det finns så många barn utan några föräldrar alls. Hur ställer ni/du dig i frågan? Som sagt bara nyfiken och du behöver int svara om de känns för personligt.

  /Erica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har int läst bloggen sålänge.. Varför vill de int ha fler biologiska barn?

   Superfint ni har det carro, så fräsht med vitt :)

   Radera
 3. Väldigt bra blogg! Så fint ni har det i huset! :) /Jennifer

  SvaraRadera
 4. Sjukt bra video, just för att du gör den så personlig :D

  SvaraRadera
 5. fint hus ni har fått/köpt. Uppe på vinden kan ju bli Los kommande rum om si så där 5 år då hon vill vara ifred å leka från mamma och pappa

  SvaraRadera
 6. "herregud ere Narnia" :D Haha,dagens!

  SvaraRadera
 7. Annars superfint hus,å rymligt! Tå man sku ha hedee :P

  SvaraRadera
 8. Hahaha älskar att du kan ha typ femtielva olika personligheter :DD haha dog lite av ordet "juppinalle" omg......

  Men mitt tips åt dig nu e då att ni sku ha dedär rummet med många skåp till ett kläd- och sminkrum. Typ laga nå fint smink bord och sådär. Vi har det o de e jätte skönt att ha ett skillt rum för kläder o smink o annat smått som annars kan ligga lite här som var. :) Sen där oppe så sku ni kanske Kuna ha nå sorters "gäststuga". Med säng, tv o myshörna? :) nånting som bara ploppa upp i huvu sådär random

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa gästatuga på vinden skulle vara superfint!!

   Radera
 9. Wow, vilket hus alltså! Blir ju helt kär :D Vill också ha! Så många rum och så rymligt. Vill gärna också se bild av utsidan :)

  SvaraRadera
 10. Tack för rundturen! Jag skratta faktiskt flera gånger! haha, du e så kul.
  Så många rum ni har i huset, mycket potential! är det gamla hamn "änd-hamnen" som man såg från fönstret?
  /Kitty

  SvaraRadera
 11. Ååh vad jag har skrattat åt dig :D Du har en så sjuk bra humor och bjuder på dig själv. Ni har nog ett jättefint hus med många möjligheter

  SvaraRadera