måndag 2 februari 2015

Sidan

Lo har en grej hon gör.. Alla i hennes närhet vet om det och det har väl blivit lite av hennes juttu. Det är så sött och hon är så bra på det! Nämligen att ligga på sidan och speja runt. Hon far upp på sidan, tar tag i byxbenet och håller upp benet, sen ligger hon där och ser sig omkring. Så lustigt! Hon har väl märkt att det är lättare att göra så än att ligga på golvet och vrida huvudet av sig, hehe!


Ser lite roligt ut då jag vaknar på morgonen oså ligger hon sådär och ser på mig hehe.
Oojoj, hon blir så stor! Snart 8 månader.. Tiden går så fort! En sak som är ledsam är att jag ser tiden vi bodde i lägenheten som en "förgången tid" förlängesen.. + att där på slutet så var det så stressigt och jag mådd ganska dåligt.. Så nu har jag ganska bad feeling av hela situationen vid lägenheten, och själva lägenheten känner jag typ avsky mot.. Så nu blir det som att hennes första tid är lite meddragen i det hela, vilket ju är så synd! Usch, börjar typ gråta.. Fast jag såklart vet att det är två helt olika saker men ändå blir det på nått konstigt sätt som att hela dedär 2 månaderna är "dåliga" fast hon ju va så otroligt bra och allt kring henne var så fint.. Tur att jag fotat så mycket. 


Åh hon är så fin, gullig, snäll, nöjd, busig, snabb.. UNDERBAR!! Vad jag älskar henne!! Jag är så otroligt lycklig som har henne och Robert vid min sida. Världens bästa team <3

1 kommentar:

  1. Alltså jösses va hon har ändra!! Å växt :D måst no koma å hälsa på så snabbt som möjligt nu så int hon hinner väx så mycki till (va väl julannandag vi såg er sist!)

    SvaraRadera