tisdag 3 februari 2015

Materiell lycka!

Idag kom äntligen vår efterlängtade soffa och vår fåtölj. 
De är så mycket bättre än vad jag hade föreställt mig, de är helt perfekta. Och så bekväma!

Har ju ännu inte inrett vardagsrummet, så ni får bara en liten sneak peek :)
(Ok såg nu att jag ju inte ens skrivit ut vad det är för soffa,
soffan heter Howard Classic och ni hittar den här, och fåtöljen här.)

Idag har varit en riktit underbar dag må jag säga! Det är ju Roberts födelsedag (grattis världens bästa älskling!) men han är ijobb så vi firade honom lite igår istället. Igår bestämde jag och Pauliina att hon och hennes lilla Vanessa tös sku komma hit på kaffe idag. Sagt och gjort, det gjorde dom och vi fick många timmar av lek och skratt. Klockan gick så jag bjöd på lunch, och sen en kaffekopp till. Vi konstaterade att Lo och Vanessa har mycket mer glädje av varandra nu än vad de hade senaste vi sågs (för ca. 1,5 månad sen.) De jagade varandra, skrattade åt varandra och åt varandras majsbågar. Jätteroligt att se! Sen hjälpte ju Pauliina mig att lägga ihop soffan och möblera också. Är inte ännu helt säker på möbleringen, men vi börjar nu såhär! :)

Imorgon skulle jag ju ha farit till Vasa. Men jag ändrade planerna. Känns som att jag skulle vara borta så mycket från Lo denhär veckan om jag sku ha farit imorgon. Eftersom jag och Robert är borta hela fredagen och lördagen.. Så att vara borta från henne 3 dagar av 7 klingar inte fint i mina öron, så istället far jag till Vasa nästa vecka. Nu ska jag klippa lite podd! Ser ni framemot att få lyssna på podden?! Jag tycker det ska bli sjukt kul! Snart öppnar vi vår facebook sida + instagram, då måste ni följa oss där!! Två bloggare - En podd. 

7 kommentarer:

 1. Di e så snygga! Man kommer nog alltri tröttna på dem *smiley med hjärtögon* *kärringen med röd klänning som dansar*

  SvaraRadera
 2. Ja sir svinmyki fram emot eran podcast!! 8) //redan en trogen lyssnare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vitsi va niiiiice! EN LYSSNARE wohooo! (Y) Känner att början e bra nu!!

   Radera
 3. Svar
  1. Det blir nog i vardagsrummet också, sakta men säkert:)

   Radera
 4. hej! supersnygga möbler! Men hur gjorde ni när ni beställde, hade ni provat dom innan, isåfall var? har själv kollat på soffor därifrån men skulle gärna provsitta innan man beställer :)

  SvaraRadera