onsdag 13 augusti 2014

Baby-mama träff!

Hello! Idag var det baby-mama träff på agendan! Vi for till Alexandras halv 10 och lekte och stojjade, eller ja, alla babysar var så små så så mycket lek blev det ju kanske inte, men joller och sprattel! Härligt. Så roligt att umgås med andra mammor, då man kan tala om förlossningar, babysar, tuttar och sömn utan att behöva vara orolig att lyssnaren inte skulle vara intresserad! Så blir det ju lätt när jag disskuterar sånt med vänner, jag blir lite sådär "äh dehär kanske jag inte ska tala om, kan ju inte vara intressant för henne.." Men men huromhelst! Det var jätteroligt, ska ta och ordna träff här hos oss snart!


8 kommentarer:

 1. Trevligt!! Ordnas de från rådgivningen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo! Nej det är en grupp på FB som heter "unga mammor i jakobstad" varifrån det ordnas :)

   Radera
 2. Nämen vilket bra foto det blev trots att vi fick tränga ihop oss "lite". Var supertrevligt med babyträff, flera såna! :)

  SvaraRadera
 3. Jo, fast det var riktit trångt! Det var superkul, hoppas det blir snart igen :)

  SvaraRadera
 4. Udda fråga men var/ vilken ålder tycker du att gränsen går för att vara en ung mamma??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Antar att du frågar det nu för att många i gruppen är långt över 20, även jag. När gruppen startades för flera år sedan var många i gruppen unga (runt 19-20) därav namnet (det egentliga namnet är "relativt unga mammor i jeppistrakten") så de e många i gruppen som inte är så jätte unga mammor längre, men namnet får stå kvar ändä, är iaf inga 40 åringar med där (även fast de säkert är välkomna :D) namnet är nog mera "bara ett namn" nu. Kan tänka mig att administratören skulle tycka det sku kännas konstigt att ändra ett så gammalt namn.. Men till din fråga! Jag tycker en ung mamma är någon som blev mamma då hon var 18 eller under.

   Radera
 5. Frågan hade inget med gruppen å jö.. Tycker bara de e en intressant sak.. Finns så många åsikter/svar :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha okej :D vad tycker du själv då? :)

   Radera