Jag har skrivit om dessa rullar förut, även lagt ut receptet, men de tåls läggas ut igen för de är så bra! Varför kallas dom då "Carros tonfiskrullar"? Jo det ska jag berätta för er, det är eftersom jag helt från scratch har hittat på receptet till dessa själv. Stod hemma med tunnbröd och tänkte "Nej tusar nu vill jag har rullar!" Så jag tg vad som fanns, och rafsade ihop dessa! Ganska tråkigt dock att de vid dopet fick namnet "Carros tonfiskrullar" då dom sku hadd kunna heta nått coolt... Nåja, jag kan lova er att dessa typ alltid går hem, förutom om det är nån som hatar tonfisk. Dom är så sjuuukt goda hörrni! Och snabba att laga! Varsågoda här kommer receptet!
För ca. 20-30 bitar
3 burkar tonfisk (i bitar ej mosad)
2 burkar naturell creme fraiche
1 dipp påse sweet chili
salladsblad
1 saltgurka
1 paprika
smör
två påsar med tunnbröd.
Gör såhär:
Blanda creme fraiche med dippen, mosa tonfisken och blanda ihop dem. Lägg lite smör på bröden och bred sedan ut lite av tonfiskröran i mitten av brödet, hacka paprika, saltgurka och riv loss lite sallad och lägg det även i mitten. Rulla ganska hårt ihop dem. Bäst är dom om dom får stå sig en stund i kylskåpet med plats på innan de serveras. Jag lovar, de är sjuukt goda! :)
Åh vitsi va bra, försökte förra veckan göra egna men det gick verkligen inte. Måste pröva det här med i bitar och crème fraîche ist :D
SvaraRadera