måndag 20 oktober 2014

Drar ihop se nutå

Let's start of the week with a
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

21 kommentarer:

 1. Va har ni för bil? Tar ni ofta bilen när ni ska iväg nånstans eller går ni när ni hålls i jeppis? :)

  SvaraRadera
 2. Ja kom på en fråga till ;) va e hidi onramp kursen? Ja sku gärna höra mer om e. Va man gör å hur många gånger i veckan? För nybörjare elr träningsvana? Va de kostar å lite sånt :)

  SvaraRadera
 3. Tack för en intressant blogg! Jag har en fråga som jag själv funderar på mycket men som kanske är svår att svara på. Jag tränar en del, lite gym, lite dans, långa promenader etc och är väldigt fixerad vid att gå ner i vikt och bli snyggare. Hur gör man för att helt allvarligt vilja träna för att få en stark och smidig kropp, istället för att bara vara inställd på att bli smal? Alltså hur ändrar jag min inställ till träning? Ibland om någon frågar, så kan jag säga att jag tränar för att må bra fysiskt, men det är en lögn, för jag tränar egentligen bara för att känna mig snygg och nöjd. Men jag skulle verkligen vilja tänka sundare, att jag tränar för att må bra i kroppen, inte bara för att vara nöjd när jag ser mig själv i spegeln, vilket jag ändå aldrig är... :( Har du tips på hur man ändrar sina tankebanor?

  SvaraRadera
 4. Vart skall ni flytta? Och kan du berätta lite vad du tycker om crossfit? :)

  SvaraRadera
 5. Ha ni hittat nåt nytt boende ennu? Stannar ni i jstad?
  Fundera på babygymmet. Har ni fram de nå mera? Har ni isf leksakerna att hänga änn? Vår G ha börja sväng sig nu men gymmet e ju bara i vägen o de känns ju som man sku vilja ha sakerna på golvet nu så han sku få kämpnlite för dem o int ha dom hängandes ovanför näsan..

  SvaraRadera
 6. Har ditt och R's förhållande ändrat mycket efter Lo's födsel? Bättre/sämre? :) och tack för en superbra blogg!

  SvaraRadera
 7. Är mycket intresserad om OnRamp kursen. skulle du vänligen kunna skriva lite om vad det är ni gör på kursen, tenkiken är såklart en stor del, men hudana WOD:ar har ni. Skulle vara mycket motiverande och skulle gärna vilja testa på samma övningar på gymmet!

  SvaraRadera
 8. Är en ganska ny läsare här o. Funderar på några saker :)

  1) berätta mera om dej :) om din uppväxt, om syskonen, vilka skolor du gått på, utbildning osv.

  2) var träffades du och R, vem tog "första steget"?

  3) var Lo planerad? Tog ni reda på det tillsammans elr tog du själv o. Sen berättade åt R?

  4) var bor ni nu, vart ska ni flytta? Hänger inte med riktit...

  5) på vilka alla olika ställen har du/ni bott på ?

  Mycket fin,bra,rolig och intressant blogg! Kikar in flera ggr om dagen! :D älskar då du gör bilder med pratbubblor osv. Såna ska du ha!

  SvaraRadera
 9. Vad jobba du me före Lo och graviditeten? :)

  SvaraRadera
 10. När du har lo i vagnen hur mycket kläder har du å på henne nu har du nån sovpåse?

  SvaraRadera
 11. Hej! Tack för en helt underbar blogg! :) Jag undrar om ni har köpt något eget? Och vilken form av boende blir det? Ser fram emot att få läsa mer om inredning i din blogg i framtiden, du har en skön stil.

  SvaraRadera
 12. Finns de nån finlandssvensk blogg du tycker e riktit dålig? Favoritbloggar? Blogg du läst förr men inte längre, isf varför?

  SvaraRadera
 13. Hur kom ni på namnet Lo? Du har kanske skrivit om det här före jag börja läsa din blogg menmen ;) Jag e jätte intresserad/fascinerad av namn och tycker att Lo e så fint! Visst e det ett "könsneutralt" namn, eller e jag helt ute å cyklar? Alltså det har ju noll betydelse jag undrar bara p.g.a. intresserad.. :D Engelska namnet Lou är väl ett "pojknamn" har jag för mig..?

  SvaraRadera
 14. Ha du spela in något roligt med heliumbooth appen? om du vill, sätt upp på bloggen isåfall, de är så roliga :D

  SvaraRadera
 15. Måste först och främst säga att Lo är så himla bedårande söt! <3 Sen till några frågor, hur ser du på att framöver skaffa katt eller hund? Drömmer om en eller inte alls djurmänniska eller kanske allergisk? Om du fick bestämma, hur gammal ska Lo helst vara när/om hon får en lillasyster/lillebror? Hur fint det än är, är det inte opraktiskt att ha en vit vagn? (A) Vet inte hur det är i Finland men hur ser du på att sätta henne i dagis sen? Ålder? Eller hur länge vill/kan du vara hemma med henne innan du får fixa dagmamma/dagis etc?

  SvaraRadera
 16. varför har du så sällan selfies i bloggen :)

  SvaraRadera
 17. -hur kommer du inreda ert blivande nya ställe?
  - finns det nå inredningsprylar/möbler som du vet av som du bara MÅSTE ha till nya stället?
  - hur sku du beskriva din inredningsstil på nya stället?

  Å vem e din favorit inredningsblogg? M*d*l*i*e... Nej ja skojja ;);)

  SvaraRadera
 18. - Tycker du mer om lantlig stil eller lutar det mer mot det moderna hållet I hemmet?
  - Var har ni hittat ert nya hem? I Jakobstad? Vilken stadsdel? Radhus? Egnahem?
  - Om ni skulle vilja ha flera barn, om hur många år isåfall om du skulle få bestämma? Skulle du kunna tänka dig ett till barn inom 1 år?
  - Vad ska du börja på med efter mammaledigheten?

  Tack för en jättebra blogg! Älskar att du bjuder så på dig själv och skriver så öppenhjärtligt om ditt liv :)

  SvaraRadera
 19. Hmm... Vad tro har du inte svarat på i dina frågestunder ännu... Jaa, vad är det sjukaste och pinsammaste du gjort i ditt liv? :D

  SvaraRadera
 20. Tack för en underhållande blogg, du är härligt ärlig. Kolla in min blogg som handlar om allt mellan himmel och jord men mest om vardagen med två små :P

  SvaraRadera
 21. Du kanske har svarat på den här frågan tidigare, men jag chansar och frågar igen; Upplevde du det som en hemsk känsla att va "död" från midjan och neråt under ditt kejsarsnitt? För min del blir det troligtvis planerat kejsarsnitt då lillen vill ut eftersom jag haft stroke och en normal förlossning skulle orsaka för stor påfrestning åt mitt huvud. Jag är dock skiträdd att bedövningen ska kännas som att va förlamad, vilket jag INTE vill uppleva igen..
  Nu blev det ett enda babblande från mig som vanligt, men min fråga var alltså: Upplevde du det som en hemsk känsla att va "död" från midjan och neråt under ditt kejsarsnitt?

  SvaraRadera