fredag 24 oktober 2014

Duktig föreläsare och duktig lilltjej!

Idag var det ju meningen att Janina och Milou skulle ha kommit hit, men på grund av vädret så fick vi skjuta upp det. Synd! Men vi båda fyller ju snart så nu har vi planerat att ha kalas och baka tårta där runt våra födisar! Det blir roligt!

Nåväl, jag ha ju sett framemot Mia Törnblom föreläsningen i två veckor, och jag måst säga att jag är så otroligt.. jaa nöjd att jag for! Hon visste verkligen hur hon sku förmedla sitt budskap, och hur hon sku få med publiken. Jag lärd mig otroligt mycket, och fick mig några tankeställare. Är så glad att jag for! Som sällskap hade jag mamma och Lo.

Om Mia var duktig måst jag säga att Lo var oootroooligt duktig! Ojoj, hon är nog så nöjd hon. Grät inte en ända gång, satt i min famn, skratta åt folk runt omkring, gnaga lite på sina tuggleksaker, ibland kom ett lite glädjetjut.. Så glad över att ha en så "lätt" bebis. Jag var inte ens nervös över att ha med henne.. Inte kunde jag ju veta att de sku gå SÅDÄR bra, utan jag tänkte att det får gå som det går, blir hon missnöjd så går vi helt enkelt ut, eller far hem. Man kan ju inte bli totalt begränsad bara för att man har baby liksom.. och eftersom jag vet att Lo är så lugn så tänkt jag att det ska nog gå bra att ha med henne eftersom hon högst troligen inte kommer störa nån.. Och det gjorde hon inte! När det var färdigt och jag stod där uppe med henne så kom två damer förbi och den ena utbrast: "Nämen, har det varit en liten baby med här? Det har man inte hört!" 

Sen när vi gick ut så gick Mia ut på samma gång till sin taxi, så sa hon: "Vilken liten åhörare jag hade i publiken! Så duktig!" Så sa jag: "Jaa hon tyckt du var jättebra!" Hehe! Neee men alltså stolt mamma här hej!

När vi kom hem så sov Lo en stund så smätta jag ihop en pannkakssmet och tände lite ljus och påbörjade fredagsmyset. Lo vaknade efter en stund och då fick hon äta lite och jag tänkte att hon sku somna om men damen hade andra planer.. Så hon lekte vidare på golvet och var allmänt vild. Sen kom Robert hem och han fick natta henne när hon tillslut började bli lite trött.. 

Sen kollade jag och Robert på Idol och åt pannkaka. Nu ska vi fara och sova. Imoron är det morgonträning och bloggträff + 50 års kalas som gäller, så det sku vara bra att vara utvilad! 
Gonatt allihopa!


bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 kommentarer:

 1. Lo var verkligen hur duktig som helst! Det hördes ju knappt ett knyst från henne under hela föreläsningen. :)

  Och Mia var helt fenomenal!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa hon var nog faktiskt det! Lite förvånad var både jag o mamma över hur lätt de va att ha med henne! Jaa Mia var verkligen super!

   Radera