onsdag 8 oktober 2014

Jävla vecka

ALLTSÅ! What can i say?! Det är lite jobbigt att ha en kille som jobbar 24/7 just nu. De senaste tre veckorna kan jag ju seriöst räkna på en hand hur många kvällar han har varit hemma. MEN vi talade ju om det före han startade gymmet, om jag är ok med att det kommer ta mycket tid - och då sa jag ju att jag är ok med det (om jag får en vit audi ;)) och nog är jag ju ÄNNU ok med det. Men! Det ÄR jobbigt. Det drar jag inte under stolen med!! Redan förra veckan skrev jag ju i bloggen att denhär veckan kommer bli jäääävligt tuff i den bemärkelsen att han är borta varenda kväll förutom söndagkväll. Och, nu när jag är mitt i veckan så jooo, det är tufft. Inte så att jag inte sku klara det men.. Idag har Lo igen varit vaken mycket. Hennes fammo var här på morgonen och en stund på eftm så jag kunde dricka en kaffekopp till slut (!!) och fick även städat och tvättat lite + handlat. Sen var vi på lunch också! Så det var ju superbra. 

Största juttun nu när R är borta så mycket är att jag känner mig jävligt otillräcklig. Känns som om Lo har de helt tråkigt och att hon måst ligga på golvet mycket. Dock kanske det är bra, för igår fick hon verkligen upp spinnen med att vända sig från rygg till mage och tvärtom. Känns också som att jag.. Ja jag vet inte..  

Nog för att jag ju har henne i famnen mycket också, men när jag ska laga mat, städar, e på wc, klär på mig osv osv ja, då får hon ju ligga ensam där på golvet. NÅVÄL!!! Vet inte vart jag vill komma med detta, ville bara säga att jag har en tuff vecka, om ni undrar varför bloggen suger :))) Fokus på baby 24/7 blir lite jobbigt i längden :)))

Alla negativa ba: "Carro tänk på alla ensamstående!! Nog måst du ju klar EN vecka!!!!!" 
Mitt svar till er: -_____-

Men men, tur att hon är så nöjd och gooooosig.
Men jag saknar min man, och inatt sover han borta, typiskt!!!

Robert, jag har dock ett meddelande till dig:  
Vi väntar på dig här hemma :) Snart lugnar det sig nog!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

3 kommentarer:

  1. Men jag har ju iaf underhållit er några timmar dag ;))

    SvaraRadera
  2. Om tre år då ni ser tillbaka på dessa veckor tror jag nog ni bara är nöjda att ni gjorde det och stod ut med att vara ifrån varandra lite ;)

    SvaraRadera
  3. Våra barn levd ju typ på golvet , gick väldigt sällan med dem i famnen då vi var hemma... :) så ha lo på golvet du bara :) så länge de e nöjda så är de inget fel att de får ligga på golvet och öva sina motoriska färdigheter

    SvaraRadera