onsdag 8 oktober 2014

Ett hårresande budskap

Jag fick ett mejl av Anne på svenska barncancerfonden, hon skrev att de har gjort en ny film för att uppmärksamma att över 300 barn insjuknar i cancer i Sverige varje år. Nu bor ju vi i Finland, men jag tycker ändå att filmen har ett viktigt budskap, för i Finland insjuknar ju minst lika många oskyldiga barn varje år. Anne undrade om jag kunde dela denna film på min blogg, och det är klart att jag vill det. Filmen är drygt 1 minut lång, och påverkar en verkligen..

För att donera till den finländska barncancerfonden, kan du klicka här. 

5 kommentarer:

 1. Såg den idag. Verkligen sorgligt. En bra reklam film vade. Nu till en annan sak... har du börjat ha Lo att "sitta" i famnen din? Nämligen så att vår gosse helst ska sitta i famnen o undra om de e för tidigt... Och har du börjat ge fast mat/potatis? Hur går de? Tkr hon om de o hur mkt ökar ni/man varje dag? :D spännande o kul me mat...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har för mig att det kan skada ryggen om man har dem att sitta innan halvåret. Men jag är inte hundra, så fråga rådg. va de säger :)

   Radera
  2. Läste idah på nätet att när dom själva e så starka så de kan hålla kroppen o huvudet men vetnint va man ska tro.. de e ju så svårt när han promt vill sitta när han e famnen... ska fråga vid rdg nästa gång. Men vore intressant att höra hur andra gjort..

   Radera
  3. Jo inte får han sitta länge. O han kanske mer hänger över min arm men ändå sittande...

   Radera
 2. Man kan nog ha småttingarna att sitt i famnen,men såklart korta stunder!

  SvaraRadera