måndag 13 oktober 2014

Lo's ootd!

 Dagens lillbrud! Nu när det är lite kallare får hon allt ha på sig en huppari. Dock gillar hon inte riktit det eftersom den gör det lite svårare för henne att vända sig.. Men jag vill ju inte hon ska frysa! 
Lo's spyande har minskat märkbart nu när hon fått fast föda och välling några dagar! *GLAD* Lite jobbigt var det när det lämnade vita fläckar efter oss på golvet vart vi än gick... Mattan och hennes babygym skulle också behöva få sig en omgång av tvättning... Nu sover hon, så jag ska ta och svara på lite mejl, göra några inlägg och sen dra över golvet med golvmoppen ett varv. 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

13 kommentarer:

 1. Hej Carro! Ni har väl skötbordet i ett eget rum, alltså inte i wc? Hur tycker du det fungerar? Jag skulle gärna ha skötbordet i babyn rum, men gubben tycker vi ska ha det i wcn.. Det blir väldigt trångt så jag försöker övertala honom om att vi nog kan ha det i rummet fast kranen inte är direkt bredvid. Vad säger du? Hur har det fungerat för er att ha skötbordet i Lo's rum? luktar det mycket/finns det mycket negativt med det? // Blivande mamman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har haft skötbordet i wc (hade inte rum i sovrummet) och jag skulle aldrig ha det någon annanstans nu! Superbra att ha nära till handfat. Vi har det på tvättmaskinen = tar inget extra rum.

   Radera
  2. Vi har skötbord i rummet som är bredvid wc, funkar bra! Har blöjroskis så de luktar inget.

   Radera
 2. Hur funkar detdär me blöjroskis..luktar de mycket? Funderar på om man borde skaffa en sån eller va säger ni som är mamma redan? /en till blivande mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har en blöjroskis, och det luktar inte, förutom när man tar upp locket och slänger dit blöjorna, MEN, man tämmer den ju inte varje dag, och när man har samlat 10 baksblöjor under två-tre dagar, då är det vidrigt att tämma den! Och sen luktar hela lägenheten skit en stund efter man har tömt den. Vi har återgått till vanlig roskis eftersom vi tömmer den dagligen istället. :)

   Radera
  2. Alltså hur funkar ens en äkta blöjroskis? :D

   Radera
  3. Det är en roskis som man köper speciella (och dyra) påsar till, de sitter fast på en rulle. Sen när man slänger en blöja och stänger roskisen ska man smurra på en grejj så att påsen inuti också snurrar, på det sättet blir blöjan inpaketerad i plasten, varje blöja var för sig, ovh när man tämmer den sätter man blöj-"pärlhalsbandet" i en vanlig roskpåse. :)

   Radera
 3. Vad har lo för storlek på kläderna nu? :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag ska på dop om 2 veckor, men vet inte vad jag ska ge som gåva. Vad fick Lo på dopet? Och har du egna tips på gåvor? Ha en trevlig fortsättning på veckan :)

  SvaraRadera
 5. gölliga Lo! :)

  hördu ja har en fråga.. visst ere så att du har Blogspot som portal från början? ja bloggar ju själv på Blogspot men har flera år haft problem med att bädda in videor (från Youtube åtminstone).. nu har ja tänkt laga en videoblogg men har iiiingen aning hur ja ska få de hela att funk! har du nåt bra tips?? du bruk ju göra fina videobloggar å de verkar ju funk bra att lägg in här :)

  SvaraRadera
 6. med twinsen hade vi skötbordet i vårt rum (där även pojkarna sov ) tills de va runt året! då började vi istället byta blöjjan i wc. nu har vi fixat en bänk i tvätt/badrummet nära till ett handfat och nejgo ja nu sku vila ha skötbordet nån annanstans! såå behändit med kranen bredvid! blöjjorna slänger vi i vanliga roskisen , den för vi ändå ut varje dag! sj tycker jag en blöjroskis är ett onödit dyrt inköp. har ett vanlit ämbar med svartpåse i och lock på , (dock används de endast till tops och bomullspaddar och dyl :) /jannina

  SvaraRadera