onsdag 15 oktober 2014

Skön morgon och bloggträff

Gooodmorning! 
Lo sover ännu så jag passar på att dricka kaffet sålänge det är varmt. Mitt största problem nujust - hinner aldrig dricka mitt kaffe då det är varmt pga. bebis som vill umgås och leka. Dessa stunder på morgonen är ganska sköna, visst är det roligt då Lo vaknar före mig också, men ni vet, att få stiga upp för att en själv vill det, kan börja sin dag med att fixa till sig själv och inte med att byta en blöja, hehe.. Sen brukar min frukost och dra ut till 11 tiden innan jag ens minns att jaa just de ja, kanske borde äta frukost. Så jo! En skön morgonstund framför datorn med en kaffekopp, det är skönt emellanåt! 


Har ni hört om bloggträffen? Ganska rolig idé tycker jag! Bloggträff i 4 olika städer på samma gång! 
Är det månne nån av er som är påväg på den som ordnas i Jeppis? Jag är ju värdinna här i Jeppis så jag (Och kanske Lo ;)) kommer iaf vara där! Hörde att alla platser for redan igår (eller om det finns kanske 3 kvar? Vet ej.) Så roligt med stor intresse! Ska bli skoj att träffa lite andra "liksinnade". 


Så rolig nästa vecka ska bli! På fredag är det Mia Törnblom föreläsning (har alla förresten lagt märke till att tiden blivit ändrad till 16:30? Obs obs!) och på lördag bloggträff! Yeij!

Ps. Måst bara tipsa om DENHÄR finlandssvenska bloggen som jag hittade igårkväll! En blogg helt i min smak.. Vardagsblogg i all ära men det fina med denhär bloggen är att man märker att hon verkligen lägger ner tid på sina bilder och inlägg! Om man ska satsa på endera text eller bilder i sin blogg så säger jag helt klart bilder. Så roligt med bilder som har nått lite utöver detdär vanliga.. Så jo! Kika in hennes blogg, åtminstone jag blev glad av den!


Ha en fin förmiddag alla!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

7 kommentarer:

 1. Yay så kul det kommer bli med bloggträffarna. Jeppisträffen är HELT fullbokad, men om någon ännu är intresserad så kan man sätta upp sig på reservlistan ifall det skulle dyka upp lediga platser. 20 bokningar och 1 reserv är läget just nu. :)

  SvaraRadera
 2. Jag kommer troligtvis..men fyller år dagen före o vi är bortresta..så vi ska tro jag hinner :)

  SvaraRadera
 3. Åh! Hade inte alls märkt att tiden ändrats till Mia Törnblom. BRA att jag nu vet så man inte missar nåt. :) Skulle vara kul att ha farit på bloggträff men arbetet kallar.

  SvaraRadera
 4. Att stiga upp före barnen vaknar är ootroligt skönt, men det händer sällan här eftersom jag älskar att sova å int orkar pallra mej upp före ;)

  SvaraRadera
 5. Jag och Milea kommer på jeppisträffen :)

  SvaraRadera
 6. OJ hjälp!! Höll på att kippa av stolen hahaha :'D Tusen tack och såå roligt att du gillar min blogg, blev suuper glad av att få hänga med på ett inlägg i din blogg!! :'D

  SvaraRadera