onsdag 8 oktober 2014

Stulen identitet

Nått som tog en helmassa ENERGI av mig igår är detta! En jävel hade för det första - lagat en fb profil med min väns BILD som profilbild, och inte nog med det - höll på att skicka vänförfrågningar till samma vän så hon säkert sku si att denhär profilen finns! OCH för det tredje var bilden från MIN instagram typ för 2 år sen! Dvs. Denhär jäveln har suttit och scrollat igenom min instagram, kommit till denhär bilden tagen för två år sen, kommit på att den ska laga en FAKE profil med denhär bilden som profilbild. För att laga en ny fb måst man ha en ny epost d.v.s. denhär lilla motherfuckern har lagat en ny epost, lagat ett fb konto, skärmdumpat min instagram, klippt ut bilden, och sen lagt den som profilbild, och börjar trakassera min vän genom att skicka en massa vänförfrågningar som hon inte ens hinner svara på innan hen tar bort förfrågningen och skickar den på nytt, och pånytt! Vem fan har så lite att göra, och vill ge en annan människa en så obehaglig känsla i kroppen!? FAN JAG BLEV SÅ FITTI! INGEN ska fittas med mina vänner! 

SÅ jag skrev ett mejl till lilljäveln och då försvann kontot! Jävla fegis och nolifer. 
STRYK sku de va! Det var ju superobehagligt! Bara jag sku få reda på vem det är.. Vi har dock våra misstankar... 

Varför laga ett konto som heter "Jenni Wikman"? Hur kommer man ens på att jepp det namnet ska min fake-profil ha? För Jenni Wikman heter ju såklart INTE den som lagade dethär kontot för att fittas med min vän. Elakt, elakt rakt igenom. Sku ju ha varit en annan sak om personen i fråga bara sku ha tyckt att "ok denhär bilden var snygg, ska ha den som profilbild", och int velat att min kompis sku se det, ni vet, för att slippa undan med att ha bilden MEN då den höll på och uppmärksamma min vän om att kontot fanns, då var det ju bara rent fitteri igenom.. ÄH arg e jag!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

5 kommentarer:

  1. dehä ha hänt ejn åv min kaverina å! tå hejt konto "linda matsson" o int na kaverin hadd e å int na ader bild än hande på kaveri miin.. he konto anmäld ho tå o tå fösvann e.. obehglit tode

    SvaraRadera
  2. Alltså fan va vissa har lite att göra! Skitfult!!

    SvaraRadera
  3. De där händ mig också, men då bodd jag tydligen i LA. O d va creepy. Fick byt helt lösenord o allt.:( suger de där när folk int kan låta ens profil vara. Verkligen fegt att måsta fittas på de där viset!

    SvaraRadera