onsdag 19 november 2014

Ägare till min egna firma

Konstaterade just att dethär med att ta bild på sin ring ju inte är det lättaste. Ska försöka ta bättre bilder senare så ska ni få se den. Meen nu till något mer intressant! Idag grundade jag min första egna FIRMA! (Helt som om jag kommer grunda många hehe, man vet aldrig!) Firman är "officiell" från och med 01.12.14. Jag har länge funderat på att jag borde göra det, och nu är det gjort. Känns väldigt spännande och roligt! Men men, det hinner ni nog ännu höra mycket om så mer om det senare..


Nu ska jag baka en kaka, min kära vän Elisabeth ska komma hit idag. Och nu får jag ju äntligen berätta, Elisabeth ska få baby! Wohoo! Jag har vetat det ett tag redan och det är sååå roligt och spännande! Första vännen som får bebis efter mig. Det som är lite extra kul är att Elisabeth och S har bf 29 maj, och vi hade ju bf 28 maj! Hur kul!? Elisabeths blogg hittar du häär.

3 kommentarer:

  1. Yeeee he spänd moster här!!

    SvaraRadera
  2. spännande med både ringarna och firman.. ska komma ihåg att kika lite extra noga på dina fingrar imrn, så glöm inte bort manikyren innan vip kvällen X)

    SvaraRadera
  3. uuh, va e de för diamanter? vilken storlek osv? vilken tillverkare? :)

    SvaraRadera