onsdag 5 november 2014

Gör dina egna juldekorationer

Åh så härligt väder att vakna upp i! Solen skiner ju så snön som kom igår skimrar sådär fint.. Jag gick igenom mitt fb flöde imorse och kom över denhär länken som Sköna Hem lagt ut. 16 lätta "gör det själv" julpynt! Så fint och lätt! Ska absolut testa några av dessa sen närmare jul.. 

1. En vacker julstjärna till dörren eller fasaden med hjälp av granris. / 2. Enkel och dekorativ girlang av kottar och jutesnöre. / 3. Krans av kottar. / 4. Vitmålade kottar och röda snören, enkelt och dekorativt. 
5. En minibordsgran av en kotte. / 8. Torkade apelsinskivor till granen. /7. En hel torkad apelsin, vackert i granen. / 6. En hel skog av granar till julaftonsmiddagen.
9. Dekorera med många små nätta kransar. / 10. Pepparkakshjärtan, både dekorativt och väldoftande. / 11. Rosmarin, en liten väldoftande juldekoration. / 12. Rosmarinkrans och rönnbär.
13. Dekorera ljuslyktor med små rosmarinkransar. / 14. Bind minirosmarinkransar och använd som bordspladering, eller häng upp i tunna snören. / 15. En skir julstjärna binder du av granris. / 16. Enkelt och dekorativt, en tallkvist i en vacker glasvas.

Själv gilla jag nog tips 11, 12, 8 och 1 bäst! 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 kommentarer:

  1. Många fiffiga lösningar! Själv gillade jag också nummer 8, men också nummer 4 och 13 :)

    SvaraRadera