tisdag 25 november 2014

Julfina naglar fixade av Julia


Idag var jag till Optimas kosmetologsalong och fick mina naglar fixade av Julia. Jag är supernöjd med resultatet, de kommer passa utmärkt till min klänning jag ska ha på fredagens bloggjulfest! Som ni ser på andra bilden så hade jag beige gelnaglar före, de hade hållt 2,5 veckor! Älska gellack! Med mig hem fick jag också ett nytt silverschampo ÄNTLIGEN! Mitt har varit slut hur länge som helst.

5 kommentarer:

  1. Hoppas de okej att ja slänger in en fråga här.. du har säkert glömt bort att svara på bärsele frågan du fick för en tid sen.. men ja undrar nu egentligen bara att visst hadd du en ErgoBaby bärsele? Var ha du köpt å va kostar dom? Visst är det så att man kan ha barnet också frammåtvänt i dem? Ska köpa en bärsele men vet inte om ja ska satsa på en Manduca eller en ErgoBaby.. manduccan kan man ju bara ha dom vänt mot sig själv..brukar du ha Lo frammåtvänt? Undrar om man kanske då ändå sku ha mer nytta av en sån.. kanske int så roligt för barnet att bara kunna sitta å gloo där å int se nånting annat än mammas tröjja :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Joooo förlåt, tänkt på de senast igår! Men ja jo, jag har en ergobaby. Den kosta ca 100 euro köpt vår från prisma MEN koll efter begagnat, finns massor.. Jag är så OTROLIGT nöjd med ergon! Lo älskar att vara i den också så det underlättar ju ;) man kan inte ha babyn framåtsvängd i ergon. Dock sku jag int rekomendera att ha en liten bebis framåtsvängd heller. Finns massa forsknibg som tudligt visar att det inte är bra eller nödvändigt för babyn att vara "svängd mot omvärlden" det räcker gott och väl med att se på mamma då dom är så små. Forskning på detta område har bl.a. en grupp forskare i Dundee University i Skottland gjort. Den här forskningen visar att barn som transporteras medan de tittar framåt kan bli känslomässigt isolerade och kan få en svagare språkutveckling.. Googla gärna för att läsa mer.. Knappast är det så farligt att bära sin baby framåtvänd men om det rekommenderas att man inte ska göra det så är de ju onödigt. Personligen skulle jag inte bära Lo framåt i bärsele eftersom jag tänker att det blir för mycket intryck för henne + att hon inte kan se mig = kan lätt känna sig otrygg. Har ingen erfarenhet av manduca men har nog hört endast positivt om dem! Hoppas ni hittar nått ni är nöjda med.. Sen kan jag rekommendera att du säker om att få gå med i gruppen "bärsjalar!" På facebook. Där får du MASSOR av tips och goda råd! Lycka till med bebisen :)

      Radera
  2. Tack för ditt svar,blev mycket klokare :)

    SvaraRadera
  3. Supertjusiga naglar du fick! Vad kostar en gellackning? :)

    SvaraRadera
  4. Fin fina naglar! :) Och detdär silvershampot e ju skitbra, hadd samma förr i tiden in my blonde days!

    SvaraRadera