söndag 16 mars 2014

Babybooo

Hello! 
Idag har jag haft sååna magsmärtor! En sekund tog det riktit sjukt i nedre regionerna 
också så jag hann bli jävligt oroli, men jag vila då så det gick om. 

Just var jag till ytteresse och hämta hem vårt babybo som vi har beställt! 
Såhär blev det.


3 kommentarer:

  1. Hej! På vilke sätt känns de då du får sammandragningar? Ja är gravid i vecka 17+4 och fick nån konstig känsla ida på dan, var som att de strama åt och spänd.. Försökt googel med de kom upp myki olika saker som de sku ha kuna va.. Så svårt å veta! Och man blir så nojjig över minsta lilla känsla som känns ovanligt!

    Va fint babybot blev annars. Dom är verkligen så bra att ha! Vi använd vårt varje dag då vår pojk var lill, och kommer no att använde nu igen då vi får litet pånytt! Lycka till med allt och tack för en bra blogg :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kan alltid ringa jouren om man är orolig :)

      Radera
    2. Hej Sofia! Då jag får sammandragningar, strålar det smärta från både vänster och högra sidan av magen ner mot buken, och magen blir hård. Det känns som att magen kramppar. Det är nog bäst att kolla upp om du är orolig. Själv har jag ju kollat upp två gånger + ringt och frågat råd flera gånger. Bättre att ringa en gång för mycket än en gång för lite.

      Jo det blev fint, jag är mycket nöjd! Tror nog vi kommer ha mycket användning av det! Lycka till själv med tillökningen er! Tack! Kram :)

      Radera