måndag 10 mars 2014

Babynest?

Nu vill jag höra åsikter av er, erfarna mammor! 
Vi har funderat på att köpa ett babynest. Och det sku ju gälla att börja göra det nudå, 
speciellt om vi ska beställa de från nånstans.. 


Sååå, tycker ni det är värt att lägga typ 80 euro på ett nytt? 
BEHÖVER man ens ett? Fördelar/nackdelar? GE MIG allt ni har! Sen minns jag att nån tipsade mig i bloggen om nån som säljer i Esse? Vem var det, hur kan jag kontakta den? 
Säljer nån kanske ett begagnat? 



12 kommentarer:

  1. Det är väldigt enkelt att sy ett eget, googla junimamman så borde du hitta en bra beskrivining på hennes blogg. Valentina älskar sitt och vi använder det i vagnen, i vaggan, i sängen och då vi besöker någon.

    SvaraRadera
  2. Jag tror de kan va mycket användbara, men själv ha vi int haft åt våra barn, å int har vi sakna de heller :p

    SvaraRadera
  3. Rekommenderar nog er att köpa! Begagnat eller nytt, helt värt det! Vi använder vårt dagligen, inte bara under natten utan även då jag tex sitter i soffan, så får hon ligga brevid i det, och jag behöver inte vara rädd att hon ska ramla ner! :) Ps ska bli så kul att se dig i Simon! Har verkligen fastnat för din blogg, så ska bli intressant att se hur du är "irl" elr ja, i action! :D

    SvaraRadera
  4. Vi har inte haft åt vår kille. Och inte har vi saknat det heller :) men 80€ låter nog mycket att lägga ut på nåt sånt man egentligen klarar sig utan :O har sett på facebook barnloppis en essebo som säljer. Testa att efterlysa henne där om ingen här kommer på vad hon heter.

    SvaraRadera
  5. Jag har sytt eget. Det är enkelt och tar snabbt. Vi har använt babynestet jättemycket så jag rekommenderar att införskaffa ett :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Borde kanske pröva att sy ett då! Även fast det int blir bra, kan man ju ha som extra i bilen, så man har vart man än far. (Alla bara: Meeeh Carro du måst ha babyn i bilstolen i bilen!!! Int mena ja ju så heheh. )

      Radera
  6. Hej! Skriv brännkulla på fb, där hittar du. Där kostar dom bara något runt 30 euro, dom har butiken i esse, så besök dem :)

    SvaraRadera
  7. Vi har int haft nån, tror int e va så inne just de två gångerna ja va gravid men alltså nu, om jag sku bli gravid så sko ja nog skaff det. Verkar så praktisk. Men 80€ känns nog lite väl mycket, kanske e finns nån som syr upp billigare? Eller du kanske kan själv, så duktig som du e med allt påtas :) Eller Cindy, ha cindy att sy en åt er :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha men bra ide Hanna!! Omg att jag in kom på det själv, klart jag borde ha henne att sy ett åt mig! :) Om hon hinner, hon är en så busy kvinno ;)

      Radera
  8. Rekommenderar verkligen att ni införskaffar ett! Det är superbra! Vår son är 5 månader, och vi har använt det varje dag och natt (utom typ 2, när vi tvättat det). Han sover i det i vår säng (inte lika lätt att man rullar på dem) tror också han känner sig tryggare i det för han har sovit/sover superbra. På dagarna när han var mindre och ännu inte svängde sig, så hade vi honom i det på bordet t.ex. Det är verkligen superbra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, just i sängen känner jag att det sku kännas tryggt för mig att ha henne i ett, just för att det int är så lätt att svänga sig på babyn då.. Vi ska nog skaffa! Låter ju super!

      Radera