söndag 9 mars 2014

Imorgon! #JeppisPimuna

Nåjaa hörni! 
Imorgon börjar SIMON - the streetgame sändas! De avsnitten som släpps imorgon är inspelade i Åbo. Det första avsnittet sänds imorgon kl 11.46, andra sänds 12.15, det tredje 18.30 och det sista 18.58!
Sen kommer reprisen på TV (Yle 5) på lördag och söndag.
Sen nästa veckas måndag (17.3) är det dags för deltävlingarna i Helsingfors. Det är då avsnittet kommer där vårt lag är med. 
Ni kan se avsnitten HÄR (vartefter de släpps då.) 

Man kan ju verkligen fråga sig hur man gick med på att göra vissa
av dessa saker.. Men som dom har gnällt om på X3m hela veckan, det är en ganska så stor "morot".. Först gick vi in med inställningen att "hmm ok vi gör vårt bästa men vi kan ju int skäm ut oss totalt för hela svenskfinland.." Men sen när vi fick reda på vad priset var så var det nog bara liksom "TII BA PÅ BA!" (Som även kom att bli vår "lagramsa"... Ehm. Ganska pinsamt.) Nej men, priset är faktiskt väldigt bra.. Och imoron får ni också reda på vad det är!

Jag slår vad om att dom framställer oss som värsta dumhuvuna i programmet, men det måst man ju få bjuda på.. Men kom ihåg, det är alltså VINKLAT!! Heheheh. Så ni ska int tro vi är sådär dumma påriktit.... Ehm. Hoppas dom int tog med då en i laget grät, och en annan föll i hundskit.. Eller då hela laget var nära att bli nerklappade av två aggressiva finska "damer".....

2 kommentarer: