måndag 10 mars 2014

Kaggen uppifrån 28+5


Detta är vad jag ser när jag ser neråt ikväll. 
Så ni kan ju tänka er att allt som är under denna kagg, 
ser jag inte. Heheheh. Lika bra det LOLZ.

4 kommentarer:

  1. Varför "Kaggen"? Det är ju så fult så man blir störd varenda gång du skriver det :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj hördu, det har jag int ens tänkt på att nån sku kuna bli! :D Jag vet int vad du förknippar ordet med, med för oss har det bara liksom blivit ordet för magen nu då jag är preggo, tycker det känns mysigt och fräsigt på nått vis! Jag har inte ens tänkt på att vissa kanske förknippar det med ölmage = kagge om det var det du mena? Eller menar du bara att det är ett fult ord? :) Vi gillar ordet så vi kommer nog fortsätta kalla magen det, men jag behöver inte skriva ut de i bloggen så mycket (oftast kommer det av sig själv), jag vill ju inte att nån ska bli störd då dom är inne på min blogg! ;) Kram!

      Radera
  2. Inte hur man säger det utan HUR man hör det! Ligger man dåligt till med otrevliga ölkaggar i sin närmiljö blir det ett problem. De som slipper sådana kaggar och har trevliga runda magar/kaggar runt sig tolkar ordet annorlunda. I betraktarens "öron".

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så kan det vara! Eller så tycker hon bara det är ett fult ord, och när man lyssnar efter så är det ju inte fagert precis, men vi gillar det! ;)

      Radera