tisdag 30 september 2014

Gravid?


Svar: Nej. I'm not odling a baby. Tur är nu det! Huhu! Men nej det är inte grejen som vänt upp och ner på livet nu just. Alltså igår kände jag att dethär är värre än vad jag känner att det är idag. Nu har jag ju vant mig vid tanken och blivit lite mer tillfreds, Jag är inte lika slagen som jag var igår helt enkelt. Dock är jag otroligt stressad, kan inte äta något för ja, jag har ingen matlust och stressen bubblar inom mig. Skulle det bara vara jag och Robert sku det vara en annan sak men nu när vi har Lo så måste vi tänka lite annorlunda.. Well, jag ska nog skriva mer om detta, det kommer jag bli tvungen att göra också annars får jag väl sluta blogga för det går liksom inte att undvika det hehe!

En ganska så lätt ledtråd varsågoda: 


bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

14 kommentarer:

 1. Ska ni flytt "ner på jorden".. ?:) ni bor väl i höghus nu.? Puh hade aldrig orkat konka på en bebis i trappor av o an...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför sku hon vara upprörd och stressad över det? :) Ang. att bo i höghus med barn; jag har gjort det i 3 år och tycker det nog funkar bra, inte optimalt men det går! Har man bra kondition är inte själva trapporna något problem alls, utan vårt största problem har varit att inte kunna ha ut babyn att sova..

   Tråkigt att du känner som du gör inför flytten Carro! Hoppas det reder upp sig på bästa sätt!

   Radera
  2. åj nejdå ! :/ va tråkit .. had liti misstankar att e kuna vara jyst att ni måst flytt , tå du tala om situation på babyträffen . vejt ni na vart ni ska flytt? kramar /jannina

   Radera
  3. Vi vet inte ännu vart vi ska flytta. Förhoppningsvis hittar vi nått i marknivå jo. :)

   Radera
 2. Ska ni kanske flytt ti nykabi?

  SvaraRadera
 3. Nu vade kanske int ju så ja mena Anneli. Men tydligen e ho stressad över att di ska flytt eller ha ja fel carro? Jo vill man trappa så får man ju de.. :) inget mej emot.. vissa trivs ju höghus oavsett. Vi bodde tre månader i höghus för 6 år sen o vi sa båda aldrig igen... o de va tusen saker som gjord de så.. allt va mycke trevligare o enklare nere på jorden.

  SvaraRadera
 4. Oj nej,va tråkigt att ni måste flytta ut jyst NU.. när ni har så mycket annat pågång. Förstår att du e stressad,speciellt om ni int valt de själv som de låter..hoppas allt reder upp sig på bästa vis iaf. Kam till dej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa verkligen! Nej inte vårt val. Men så är det, ibland kommer det uppgångar och ibland nergångar.. Jo vi hoppas på det :) Tack!

   Radera
 5. varför e de "tur e nu de" för att du int e gravdid? en graviditet ska man ju alltid vara glad över, ett liv blir ju till och ödet menar att man ska få barn.. om du sku vara gravid sku de ju vara ganska hemskt om du sku var helt ledsen o negativ till barne..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men herregud, nu va ju hon int gravid å därför kona hon ju sej sådär. Sko hon verkligen ha vari så sko hon ju int ha skriva "fml varför jag"

   Radera
 6. Alltså OMG gå själv igenom en graviditet som Carro (jaa ja gjort de själv) så kanske ni fattar.. som de verkar så MÅST dom flytt å dom har en liten baby.. sku man dessutom va gravid då igen.. halleluuja.. sängliggande,en lien baby,sambo som har massor me jobb + att flytt ofrivillgt.. jaa ni hör ju själva.. int mena hon ju nå dumt me att säg att skönt att ja int e gravid iaf.. fattar väll vem som helst!! Styrkekramar åt dig Carro!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nåjaaaa! Om jag sku bli gravid nu (chansen är minimal) så sku jag helt ärligt int bli glad, sorry men så är det.

   Radera
  2. Ja förstår dej heelt å hållet!!

   Radera