onsdag 1 oktober 2014

Dagens fråga: Hur gammal var Lo..


Hej! Lo var 2 veckor när vi packade upp babygymmet och började "ha henne där". Men då var det nog inte som att vi hade henne där för att hon sku ha kul eller få en massa stimulans eller så.. Utan mer var det väl att jag hadd längtat efter att få packa upp den hehe. Nuförtiden har vi tagit bort dendär som går över, alltså dendär ställningen som alla leksaker hängde i. Så nu ligger hon bara på "bottnet", kändes som att hon hade allt serverat då det hängde, så hon fick istället kämpa lite för att få leksakerna nu då vi tagit bort det..
Sittern då.. Hon var 2,5 veckor då hon fick pröva den för första gången. Vi fick låna av Conny och Hanna och fick den först då.. Hon trivdes bra i den när hon int var så rörlig, men nu så belis hon mest och jag märker att hon int orkar sitta där nå långa stunder.. (På bilden är hon 1,5 månader)

Lo var ca 6 veckor då vi lag henne på mage för första gången. De första gångerna var hon nog lite sådär "va e hitche no?" och hennes huvud svisshade lite hit och dit.. Men det gick bättre och bättre. Nu är hon ju stark i nacken och har full kontroll över den. Hon har dock ännu inte kommit på att hon kan lägga ner huvudet och vila ifall hon blir trött då hon ligger på mage ;)

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar