onsdag 1 oktober 2014

Om 2 månader ska vi vara ute

Så blev det då oktober. Tror denhär oktober antagligen kommer bli en av de stressigaste i mitt liv hittills. CrossFit Jeppis öppnar denna månad så Robert är ju där ungefär hela tiden förutom då han är ijobb, så mycket av honom ser vi inte. Och så dethär med flytten! Det är nämligen så att vi ska ha hittat nytt boende, vara packade och klara, ha städat och flyttat innan 1 december. Tänk vilken utmaning! Men så jo, lite stressad måste jag väl ändå få vara?


Känns ju lite vemodigt. Men jag är nog helt redo att flytta bara vi sku hitta nått fint ställe att flytta till! Det sku ju underlätta lite hehe. Vi hade väl tänkt att nästa steg sku vara att köpa hus, men ofta man hittar ett hus man vill bo i, i typ 30 år framåt, på 2 månader. Neehh. Så vi måste helt enkelt se på alla alternativ! Vet du kanske nån lägenhet/parhus/radhus som sku passa oss? Feel free att kontakta mig isf. Nåväl, får ju se de positiva - jag får inreda ett nytt hem! :D Många av er kanske undrar varför vi måst flytta, men det är nog bara så lätt som att den vi hyr av behöver lägenheten och då är det ju så att vi måste flytta. Easy as that. 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

10 kommentarer:

 1. Har ni tänkt köpa eller hyra? Om ni skall köpa vet jag av en radhuslägenhet som kanske kunde passa er! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske du kam skicka mejl till mej? :) carolaekman@outlook.com

   Radera
 2. Men ni hyrd väl av din syrra?

  SvaraRadera
 3. Jo stressad får du vara. De e ju inte riktigt samma sak att flytta när man själv kommit på det och får ta din tid på sig att söka o avboka nuvarande boende när man vill. Kan tänk mej pressen när man måst vara ut ett visst datum sådär som ni nu måst... hoppas ni hittar nåt fint där ni kan börja trivas...

  SvaraRadera
 4. Vår parhuslägenhet kommer till salu om några dagar på riska, men dock i larsmo och en bit till stan härifrån. :)

  SvaraRadera
 5. http://www.riska.fi/radhus/tjadergrand1a.htm

  SvaraRadera
 6. Bevis på hur stark samlad "kvinnokraf" via nätet är kommer du-ni få uppleva i samband med sökandet efter nytt boende. Tänk om branchfolket skulle veta vilka resurser vi besitter när vi slår våra kloka huvuden ihop.

  SvaraRadera
 7. Vet att det finns en tom lokal i ett av de sista gula radhusen på baggholmsvägen. (Det sista) Tyvärr vet jag inte vem som hyr ut, men det är ett bra ställe med massvis av fina springstigar i skogen. :)

  SvaraRadera
 8. Ska din syrra å hennes pojkvän flytta in i lägenheten nu? :)

  SvaraRadera