lördag 10 januari 2015

Köket målat!


På morgonen och eftermiddagen var jag med Lo, vi lekte, sov, åt och mös. Hon har varit SÅ gullig idag!! Dör söthetsdöden. Nå klockan 15 for jag till huset och därifrån kom jag hem runt 22. En del har jag fått gjort! Jag målade i källaren, men blev avbruten av att jag inte kunde bestämma om vi sku ha en vägg svart eller inte, så istället tog jag paus i källaren och målade köket. 
____

Så nu är köket färdigmålat. Känns bra! I köket var det en SVART vägg och 2 blåa..... Inte snyggt enligt mig. (Haha oså funderar jag på att göra en vägg svart i källaren.. Hmm.. Nå, det är ju lite skillnad på att ha en svart vägg i köket eller i källaren.) 

Såhär såg väggarna ut före: 
Fondväggen:
Vårt köksbord ser så litet ut när köket är så stort! Men bordet har ju trots allt rum för 6 (eller om man riktigt vill - 8) personer, så något större behöver vi nog inte ha just nu! Bordet kommer också få sig en liten makeover, men mer om det då. 

Visst blev det MYCKET bättre med vita väggar? En svart vägg i köket skulle jag aldrig kunnat ha. Väggarna har jag nu målat två varv. Får se om jag drar de ett varv till imorgon. Var lite jobbigt att måla där vid batteriet bara... Blääh. Men men, tiden gick snabbt så ganska kul hade jag väl!
Idag när jag kom hem från huset så hittade jag en överraskning på sängen av min kille. 
- Va e no hitche Robert?
- Tyckt du förtjäna de!
- Varför det?
- Nå för att du kommer pass i de
- Om ja förtjänar allt ja passar i så får du no böri öpin börsen oftare hörrdu hehe

Superfina presenter fick jag! Nya (som om jag förr har haft några, svar nej) reebok crossfit skor, reebok crossfitshorts, en reebok crossfit t-shirt, reebok crossfit tränings tights, 2 reebok crossfit träningsbhn och kanske det var nått annat där också.. Måst jag ens säg att min kille gillar crossfit?? =) Han vill tydligen jag ska ha all utrustning jag behöver för att kunna börja gilla det lika mycket som han, haha! Kan visa upp presenterna sen senare ihelg, kommer nog ändå inte hinna fara och träna så de är inte svettiga då ännu ;)

Nej nu måst jag fara och sova. Imorgon ska nämligen jag och pappa laga panelen i sovrummet. Kommer bli SÅ snyggt! Vi börjar klockan 7 på morgonen såååå att gonatt!

Ps. Sori my ladys att det är så mycket renovering och inredning på bloggen nujust, hoppas ni förstår *sänder en virtuell kram åt er alla*

Och sori för att mina inlägg är så "all over the place"
Livet är när man har jävligt äckligt hår men är lycklig ändå, hehe. 
JÅNE du tycker ja bord färg utväxten?? Tell me more!!

18 kommentarer:

 1. Blir ju hur fint som helst dedär! (y) Är super kul med dessa renoverings inlägg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej du :) kikade in på din blogg. Och såg att du åxå har graviditetsillamående och fördtod jag rätt så har du fått medicin mot det,hur får man sånt å va heter den..hjälper den? Ja spydd från vecka 6 tills bebin kom ut men aldrig ja sku hadd fått nån medicin fasst jag frågade efter när ja va inlagd på sjukhus för illamåendet.

   Radera
  2. Jag trooor (är inte säker) att Mikaela bor i Sverige, där skrivs bl.a. lergigan comp ut åt såna med grav.illamående. Det skrivs dock inte ut i Finland :( Jag fick inte heller nån medicin då jag böna och bad om det...

   Radera
 2. Åååh va kul me renovering :) kanske man själv bord renovera lite, hehe, bara sådär 2 år efter man färdigt byggt xD måste nog komma där via nångång å checka läget! :D har ni nån deadline när ni tänkt flytta in? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nepp, ingen deadline. Vi flyttar när vi känner oss klara för det :)

   Radera
 3. Det är bara bra med mycket renoveringsinlägg! Läser flitigt! ;)
  /Kitty

  SvaraRadera
 4. Haha jaa lite skilllnad på en svart vägg i köket eller i källaren :) super ljust å bra blev köket. Sen om man känner för de så ede ju bara att släng upp en tapet i framtiden.
  å påtal om rummet i källaren..tycker du ska mål en vägg svart om rummet är så stort som de såg ut på bild... fö då börjar int rummet kännas så myki mindre.som nån kommenterat att dom hadd en svart vägg i en lägenhet som dom blev led.. men de vääldigt stor skillnad på att ha en svart vägg i ett hus än att ha de i en lägenhet..nu vet ja ju int i hur stor lägenhet dom bodd i men.. ja tror de sku bli ett lugn över rummet me bortersta väggen i svart. Fint kommer de bli hur du än gör! Du e en hurttig tjej!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina tankar, ska ha dem i bakhuvet då jag ska besluta hur jag gör med väggen! :) Tack!

   Radera
 5. Roligt med renovering! Längtar tills jag "får" ett eget hus att renovera! :D

  SvaraRadera
 6. Pippar ni ofta? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, vi ha pippa en gång, och det var den gången jag blev gravid :)

   Radera
 7. Hahahaheheheh kommentaren ovanför.. :D nämen nu har ja bara en sak att säj; hoppas Sami tar efter R lite nu då han o börja me crossfit! :D Ja vill o ha en massa nya träningskläder (som ja äntå int sku ryms i nu me megamaga.. -_-)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah hoppas det!! Så kan du böri kom o träna crossfit me mej sen :P

   Radera
 8. Whaat omg vilka presenter!! Dör avisdöden!! :D Och jaa, jättefint med vita väggar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, jo de var bra presenter! :D Joo de känns riktit bra med vitt fast det är så vanligt, men känns som ett säkert kort :)

   Radera
 9. Haha, och jag som målade hela skorstensklönten i köket svart idag ;D det är så mycket vittvittvittvittvitt överallt så man blir allt bländad tycker jag. :)

  SvaraRadera