torsdag 8 januari 2015

Öppna hjärtan


Kände att jag måst visa mitt fagra face, så längesen, ni kanske glömmer hur jag ser ut liksom. Nå sådär ser jag ut, trött, ofräsch glad och LYCKLIG! Idag har jag hunnit med en del: 

- Imorse var jag och Lo till Alexandras på kaffe, där fick Lo leka med Alexandras dotter och med Annikas lilla Manuel. Väldigt trevligt avbrott i vardagen! Jag köpte dessutom en stor påse med kläder av Alexandra, så nu behöver jag inte shoppa åt Lo på lääänge. TACK!

- Var till huset och målade i källaren igen, det tar sig det tar sig! Sen var jag till Hartmans och gjorde konto + köpte mer färg (svart och vitt) och valde lister. Här får ni några FÖRE bilder där ni också ser lite hur det ser ut med rummen och sådär. Känns så tråkigt att lägg upp domhär bilderna när det är så ofräscha färger och sådär, men jag måst ju lägg upp så ni ser nå skillnad sen och får bli imponerade ;)

Jepp, allt på denna bild ovan är nu vitt, och även några av väggarna på bilden ovanför är vita nu! Imorgon ska jag fortsätta med taket och väggen där i mitten. (+ att jag ska måla ALLT ett varv till... Det suger ju mest men men HE SKA GÖRAS!!) Det syns int på bilderna men taket är typ gult.. Bläh. Den lilla dörren går till ett litet förråd. (Påtal om förråd, i huset finns massor med förvaringsutrymmen, SÅ BRA!!) På första bilden ser ni ju också en dörr, där bakom finns ett rum som är ca.8 meter långt och 3-4 meter brett, men det är inte inrett utan det är betong väggar och golv ännu. Kanske vi i framtiden gör något av det också men nu behöver vi inte det. 
___

Va roligt att ni vill se process bilder och sånt från renoveringen! Själv knäpper jag en bild men tänker sen "äh vem vill nu se denhär" men kanske det är intressant ändå! Bilder på huset ska ni väl också få i något skede.. Men den som väntar på nått gott. Nu lugnar vi oss och tar en sak i taget. Hehe. När källaren är "färdig" så ska vi börja med köket. 

Kan ni ge mig önskeinlägg ang. renoveringen? Förutom att ni vill ha bilder? Det förstår jag ju ;) Känns som att jag är borta hela dagarna nu efter att Robert kommit hem, mest vid huset. Så när jag kommer hem sen och har nattat Lo och allt sånt vardagligt, så ska jag blogga, men huvudet är tomt så då blir det bara dåligt slöa inlägg som detta! Så om ni har nå dagens fråga eller önskeinlägg eller nått så tackar jag och tar emot med öppna hjärtan!! (Öh hjärtan? Armar ska det ju vara, nåväl, orkar inte ändra.)


12 kommentarer:

 1. Fan va spännande! Längtar galet tills vi köpt hus. Hittade till din blogg häromdagen, hamnade direkt i min bloglovin' lista ;) tror jag hittade in till dig när jag googlade på hyperemesis gravidarum. Tror nämligen att det är den skiten jag också fått :p spyr upp allt jag sväljer. När jag inte använder mig av lergigan comp då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men heeej, kul att du hittade min blogg men fy vilket tråkigt sätt att hitta den på!! Usch.. Om du vill läsa texter jag skrev när jag hade det så kan du klicka på kategorin "downsides" och gå tillbaka nån månad.. Så kanske du känner dig mindre ensam i eländet :) Kämpa på!! Du klarar det nog, fast det är svårt att tro ibland!

   Radera
 2. Oj va spännande! Gillar allt ang renoveringar o fixasi, väntar bara chansen att få en egen projekt o! Eran hus blir säkert superfint.
  Sku du kuna ta o visa bottenplaneringen av eran hus? Om du kunde rita nått ditåt, eller om ni har nån färdigt :) tycker det blir alltid mera realistisk nät man kan placera alla bilder då till nån viss hörna elr vägg :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, jaaaa det kan jag väl. Ska försöka fota eller rita av och visa :)

   Radera
 3. Får man fråga var ni ha köpt hus? Kanske du ha skrivit det redan nånstans men ja ha isf missat det :)

  SvaraRadera
 4. Varifrån får du din inspiration till hur du vill renovera och inreda? Tidningar? Andras hem? Bloggar?

  SvaraRadera
 5. Lycka till med renoveringen av huset, kommer säkert bli jättebra tillslut! :D Jag och min sambo köpte ett radhus sommaren 2013 när vi skulle flytta hemifrån och bestämde oss för att renovera ALLT medans vi ändå kunde bo hemma under tiden, så tänkte vi att vi har ju semester och kan vara där hela tiden under sommaren så vi kan säkert flytta in i augusti/september någonting...XD Så fel vi hade! Vi flyttade fram datumet någon månad åt gången och tillslut kunde vi flytta in i slutet på mars 2014 när allt var klart! Hehe, tog sin lilla tid och kostade mer än planerat men var sååååå värt det sen, man fick det precis som man ville! :D Så kämpa på, kommer bli toppen för er med och man lär sig massa på det;)

  SvaraRadera
 6. Vad är ett konto till hartmans? Å så roligt att få följa med er renovering! Tack för världsbästa bloggen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett konto betyder lättförklarat att man far dit och handlar, men betalar inte på plats utan man får hem en räkning en gång i månaden. Well thank u, ur welcome ;)

   Radera
 7. Men det här inlägget var ju hur bra som helst! Tack för att vi får se "var det börjar", så vi får beundra erat jobb sedan.
  /Kitty

  SvaraRadera
 8. Berätta gärna mer om huset. Varför blev det just det och hur stort är det?

  SvaraRadera